2777
2789

واقعیه به نظرتون ؟تجربه داشتین؟

در کتاب «الجواهر المنثوره» آمده است:

کسی که بخواهد مطلب خود را در خواب ببیند، به‌وقت خوابیدن هریک از این سوره‌ها را هفت مرتبه بخواند؛ سوره‌های «وَ الشَّمْسِ»، «وَ اللَّیْلِ»، «وَ التین»، «إخلاص»، «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ»، «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النّٰاسِ» و با طهارت در مکان پاکی، در جامه پاکی رو به قبله بر دست راست بخوابد، همانند مرده‌ای که در قبر گذاشته می‌شود و مطلب خود را نیت کند؛ اگر در شب اوّل ندید، در شب‌های بعد خواهد دید و از هفت شب تجاوز نمی‌کند.

گفته شده این مطلب مجرّب [یعنی تجربه شده] است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور از مطلب چیه؟

ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگن یاهرسوالی که داری

اول بدنت پاک باشه یعنی کاشت ناخن و...نداشته باشی وبدنت ازهرغسلی پاک باشه....بدن پاک , لباس پاک ورختخواب پاک.

پریودم نباشی

وضو بگیر این 6سوره روبخون شمس..لیل...تین...اخلاص...فلق..ناس (ازیکی پرسیدم گفت از7تا کمترنشه.یعنی 7سوره قسم به انتخاب خودت..اماتومفاتیح اون 6سوره روگفتن..اما مرد بهم گفت قدرم بخون که بشه 7تا..امامن با6سوره تاالان خوندم)یعنی اول 7بارسوره شمس..بعد7بار لیل والی اخر

بعدحرف نزن وبرو سریع بخواب.روبه قبله.یعنی قسمت جلوبدنت روبه قبله باشه .وقتی تنظیم بشی بازوی راستت زیرت قرارمیگیره وکلا روی دست راستت میخوابی روی قسمت راست بدنت.امیدوارم متوجه شده باشی

نیت کنن مثلابگو خدایامیخوام بدونم کی عروسی میکنم...دانشگاه قبول میشم..فلان مشکلم روچیکارکنم.یکککککککک سوال واضح

وسریع بخواب (حالاعده ای ازدوستان میگن چون زیادفکرکنی همونومیبینی.امابنظرمن اینطورنیست.اره گاهی پیش اومده امااینکه اینطوری مرتبط بانیتت ببینی نه)

خلاصه سعی کن به نیتت فکرنکنی..موقعی برو تو رختخواب که تا نیت کردی سرت رفت روبالشت خواب بری وبخواب توخواب بهت نشون میدن.مستقیم یاغیرمستقیم

اگه شب اول دیدی ادامه نه..اگه ندیدی ادامه بده همینو تا 7شب بهت نشون میدن...اگه نشون ندادن که همون مرده گفت اگه ادم درستی باشی گناه نمازو....نشون میدن.امااگه ندن خب مشکل جای دیگس

واینکه یه خانم کارشناس دینی گفت یه سنجاق به لباست بزن...انگاربرای اینه که خوابت حقیقی بشه یاتوش اجنبه نباشه..واینکه فکرکنم گفت خواب 12تا4صبح انگارحقیقی تره...اینودقیق یادم نیس...امادرکل سعی کن جوری بخوابی.مثلا12شب بخواب که تاقبل اذان ببینی...

اینارومن ازروی سوال کردن پرسیدم.وگرنه روش مفاتیح همونه که بهت گفتم

واینکه ازیه نفردیگه پرسیدم گفت اگه معصومین بیان بگن تعبیرداره اما اگه اونانباشن ممکن اجنبه یاشیاطین بخوان مشغولتت کننن...پس ممکن حقیقی بشه ویانشه

ازخیلیااا تونی نی سایت پرسیدم اکثراگفتن درسته وخواب دیدیم وبه حقیقت پیوسته..اما اندک شمارم گفتن نه که حالاممکن اشتباه انجام دادن یادرست خوابو تعبیرنکردن ویاهمون علت کارشناس دینی نمیدونم...منم خواب دیدم. منتظرنتیجم که انشاءالله نتیجش خیره وتاااخرعمرم خوشبخت میشم.برام دعاکنید

این چیزایی که من باتحقیق متوجه شدم. حالا میل خودت انجام یا ندادنش....روش مفاتیح همونه که اون 6سوره رومیخونی بالباس بدن رختخواب پاک باوضو روبه قبله میخوابی و نیت میکنی ومیخوابی.تا7شب وقت هست

التماس دعا

خدایااااا شکرت...
ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

@اویسا22    

@فرنگیس_اروم_باش    

@مص_شهریوری    

@mtaranee    

@weepingwillowa232

دوستان ببخشیددیشب با گوشی نمیتونستم انجام بدم..الان کامل نوشتم.سوالی بود ازم بپرسید

خدایااااا شکرت...
ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

@دنیای_رنگارنگ‍ 

@یاسی_شیرین    

@shsh9747    

@nafas74744    

دوستان ببخشیددیشب با گوشی نمیتونستم انجام بدم..الان کامل نوشتم.سوالی بود ازم بپرسید

خدایااااا شکرت...

هرسوره یک بار بخونیم؟

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽