2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16839 بازدید | 301 پست
ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

سلام عزیزم .میدونم این تاپیک برای چند وقته پیشه ..اما منظورتون اگه خواب رو نشونش ندادن مشکل از جای دیگه است یعنی چی ؟من خواب میبینم اما صبح ک بلند میشم ب کل پاک میشه حتی یه ذره اش یادم نمیمونه.از این بابت ناراحتم.یا اگه ببینم واقعا چیزهای بی معنی تیکه تیکه میبینم ..واقعا احتاج دارم خواب رو ببینم ...اما الان ک ماه رمضان در راهه اگه شب بخوابیم سحری زود بیدار میشم .بازم میتونم تو اون شبا بخونم؟.باز بعد اذان می خوابم..یا بمونه بعد ماه رمضان

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .میدونم این تاپیک برای چند وقته پیشه ..اما منظورتون اگه خواب رو نشونش ندادن مشکل از جای د ...

سلام عزیزم...ببین خوابه بوده راست بوده بوده نبوده..خودم دوسه مورد راست شد.امادومورد هنوزهیچی نشده...نمیدونم

انشاءالله هرچی خیره پیش بیاددد...یه مدت نمازو ترک کردم بعد اون خوابا یادم میرن.نمیبینم..اماا قبل اون واضح میدیدم..امااالان نه...ببین مشکل کجاست

بله عزیزم.ماه رمضون خب شما ساعت 12 مثلابخواب...4.5بیداری میشی برای سحری.همون تایم خوبیه برای دیدن

خدایااااا شکرت...
سلام عزیزم...ببین خوابه بوده راست بوده بوده نبوده..خودم دوسه مورد راست شد.امادومورد هنوزهیچی نشده... ...

من خودم ب شدت نمازمو اهمیت میدم از وقتی سن تکلیف رسیدم میخونم .نمیدونم واقعا چرا نمیبینم ..خب خیلی گناه کارم بخاطر اونه😔😔

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
معنی اعداد چی بودن

حدودا ۴۰۰ روز بعد اومد‌ محل کارم حالا به گفته خودش هم نوبت بگیره برای یه نفر هم منو ببینه..البته ۴۰۰روز یکم بیشتر شدحالا دقیق راس ۴۰۰نبود.اما همون حدود ۴۰۰ بودکه خب اومد سمتم با روی خوش.اما پیامم‌نداد.تا خودم یکی دوماه بعدش پیام دادم واشتی کردیم

اما‌ ۱ هنوز نمیدونم.اون زمان عقدمه.اما یک یعنی چی نمیدونم هنوز مجرم

خدایااااا شکرت...
حدودا ۴۰۰ روز بعد اومد‌ محل کارم حالا به گفته خودش هم نوبت بگیره برای یه نفر هم منو ببینه..البته ۴۰۰ ...

منم دیشب تو خواب و بیداری ی ۳ شنیدم یا تو خواب و بیداری حساب نمیشه؟

درخواستمو قبول کن.یه پیامم بده...بیشتر صحبت کنیم

سلام عزیزم 

من دیشب این عمل رو انجام دادم و خیلی مستاصل و دل شکسته بودم خدا رو قسم دادم به امام زمان نشونه ای برام بفرسته

من دو ماهه با آقایی ک در ارتباط بودم کات کردم خیلی دلم میخواست اولین و آخرین مرد زندگیم بود چون واقعا حس بدی به خودم میگیرم

دیشب خواب دیدم وارد یه مغازه ای شدیم ک مامانم فلفل قرمز خریده بود خواست عوض کنه 

اقاعه گف برید اونور خودتون پیدا کنید ک وقتی رفتیم من دیدم لباس زیر فروشی هم داره یه لباس زیر انتخاب کردم و با یه تاپ 

تاپ رو پوشیدم و به اندام خودم نگا میکردم و میگفتم بعد عقد با اون این تاپ رو میپوشم و بعد عقد با خیال راحت ک محرم شدیم با ماشین میریم بیرون انگار داشتم به اون آقا میگفتم زودتر بیا عقد کنیم خیالمون راحت بشه

و یباره دیدم لباس سفید تنمه و بابام خیلی نسبت به خواستگار حساسه حتی تو خواب هم با تعجب گف چرا لباس سفید پوشیدی و بقیه ش یادم‌نمیاد 🥲 بنظرت تا ۷ شب ادامه بدم تا دقیق بیینم 

آخه از طرفی هم وقتی بیدار شدم ساعت ۵ بود نیم ساعت بود اذان گفته بودن

ببینم در آینده با اون ازدواج میکنم آیا ولی نمیدونم جواب گرفتم یا نه؟

والا تعبیرهای مهمه..گاهی من اشتباه تعبیرکردم....یه شب دیگه بزن نیست من با. فلانی ازدواج میکنم..یانیت دیگه کن چهره‌همسر ایندم‌رو‌نشون‌بده. این دومی بهتر.به اون شخصم فکرنکن

خدایااااا شکرت...