سلام عزیزم
سوال ۱ : من بله آمپول عقب انداختن بلوغ میزدم از قبل پریودی تا بعد یک سال و نیم بعد پریودی میزدم آمپول هورمون
سوال ۲: عزیزم دلیل خاصی نداشت درستش اینه که این آمپول هارو منظم بزنید ولی من بعضی وقتا بخاطر تنبلی نمیزدم یا چون تا پدرم آمپول هارو بگیره ه وقفه میوفتاد
یا به دلیل سفر هایی که بخاطر کار پدرم میرفتیم و چندماه میموندیم و آمپول هارو نمیتونیم با خودم ببرم چون باید آمپول ها همش داخل یخچال باشه
سوال ۳: همراهش ورزش والیبال رفتم و هفته ای یک بارم میرفتم استخر و ورزش های کششی مخصوص قد گاهی اوقات انجام میدادم و طناب روزی ۶۰ تا
سوال۴: عزیزم اگه بعد پریودی استخوان ها بسته نشده باشه بله میشه چون بعضی ها دقیق بعد پریودی استخوان هاشون بسته میشه ولی خیلی ها هم طول میکشه تا بسته بشه شما برا اینکه متوجه باشید میتونید آمپول بزنه دخترتون یا نه به دکتر فوق تخصص غدد و متابلیسیوم کودکان حتما برید چون قد ۱۵۳ کوتاه هست حتما برید و پیگیری کنید
و اینکه عزیزم اگه دکتر آمپول نداد بهش قرص آرژانتین بدید ولی اگه آمپول داد بهش قرص آرژانتین بهش ندید چون قرص آرژانتین باعث میشه بلوغ زود تر پیش بره ولی اگه دکتر گفت که صفحات استخوان بسته شده قرص آرژانتین میل کنه و قبل ورزش این قرص میل کنه عالیههه
من خودم همراه امپول ها قرص استوکر مصرف کردم به دکترش بگید خودش میگه چه قرصی خوبه براش