2777
2789
کارخاصی ندارم ک😂 میخوام چنتاسوال مربوط بهمین موضوع بپرسم ک اینجا نمیشه دوس ندارید ایرادی نداره عزیز ...

شوخی کردم عزیزم اینجا که نمیشه شماره گذاشت امنیت جانی نداریم😅😅

درخواست میدم بیا اونور بگو

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منکه دکتر نیستم

شما هم هورمون تزدیق کردین؟

از چه سنی شروع کردی وتا چندسالگی تزریق کردی؟

و چند سانت قد کشیدی؟ و چه سنی جهش رشدی داشتی؟ چندسالگی پریود شدی و چندسالگی صفحه رشدت بسته شد؟ چه کارایی میکردی تا کمک کنه به رشدت .

چقد سوال داشتم😬🥺

میشه همه سوالامو جواب بدین چون دختر من ۴ ساله داره تزریق میکنه ولی قد نکشیده خیلی😞

شما هم هورمون تزدیق کردین؟ از چه سنی شروع کردی وتا چندسالگی تزریق کردی؟ و چند سانت قد کشیدی؟ و چه ...

عزیزم من بچه بودم برام زدن اصلا اینایی که پرسیدی رو یادم نیست

حتی مامانمم یادش نیست ولی از بقیه خواهرام بلندترم ۵ سانتی

۱۴ سالگی هم پریود شدم کار خاصیم نکردم

البته چون کم کاری تیروئید داشتم اشتهام خیلی زیاد بود همیشه غذا زیاد میخوردم

ولی نزنید عوارض داره

شرمنده من تو عمرم کلا دو بار اومدم مشهد😅 ولی تهران هر دکتری بخوای خوبشو سراغ دارم انقد رفتم

سلام عزیزم شما تاخیر بلوغ زدی یا اون آمپول رشدهای هر شب تزریق میشه؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
سلام عزیزم شما تاخیر بلوغ زدی یا اون آمپول رشدهای هر شب تزریق میشه؟

عزیزم گفتم اصلا یادم نیست خیلی بچه بودم ولی میدونم یکی دو بار بیشتر نزدم

عزیزم گفتم اصلا یادم نیست خیلی بچه بودم ولی میدونم یکی دو بار بیشتر نزدم

احتمالا تاخیر بلوغ بوده مس چون هورمون های رشد هر شب زده میشه البته شنیدم هورمون رشد ریسک دیابت و چربی خون رو بالا میبره

تاخیر بلوغ تخمدان رو تنبل میکنه حتی یکی همینجا گفت دختر اقوامشان تو نوجوانی یائسه شد

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
احتمالا تاخیر بلوغ بوده مس چون هورمون های رشد هر شب زده میشه البته شنیدم هورمون رشد ریسک دیابت و چرب ...

هرچی که خیلی عوارض داره

به نظر من بچه ضعیف تر باشه بهتره تا یه عمر بخواد درگیر دکتر بشه

دقیق یادم نیست فکر کنم ۵،۶ سالگی بود یکی از اشناهاهم بچگی براش زدن اونم به شدت الان چاقه و بچه دار ...

عزیزم شما مطمعن هستی به خاطر آمپول رشد هست یعنی دکترت گفته؟؟؟ آخه امروز واسه پسرم دکتر نوشت سیناتروپن منم استرس دارم نمیدونم چیکار کنم