2777
2789
کافیه عاشق چاردیواریت و بوی خونت باشی
اونوقت مثل پرنده ای که تازه آزاد شده پرواز می کنی
با بچت بازی می کنی
با همسرت حرف می زنی
دوش می گیری
خونه را جارو می کشی
روزنامه می خونی
میوه و خوراکی می آوری تا با هم بخورین
تازه ساعت 9 شب می شه و یادت می آید ای دل غافل شام نپختم
بدوبدو توآشپزخونه
ماکارونی
استامبولی
کتلت

حالت که خوب باشه
خستگی برات معنی نداره
خسته اونه که روحش خسته است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همه قسمتهاش بهتر اینه که صبح زود بلند شی و ببینی بلهههههههههههههههه
آقا پیراهن اتو شده ندارد
بدو بدو اتو بیار
فقط آرون تا نی نی بیدار نشه
چون اگه بیدار شه باید بری بخوابی کنارش تا کی
خدا می دونه

می رسیم اداره
گاهی یادمون می ره با همکارمون سلام علیک کنیم
چون خیل زود همدیگر را دیدم و یادمون می ره که امروز روز جدیدیه

و بهترین موقع اون وقته که نی نی را می بری تو مغازه می گی مامان هرچی دوست داری بخررررررررررررر
من که هر روز دارم به نینیم باج می دم
نادیا جان منم در مورد سوالت نظر میدم با اجازه:
ببین زنان شاغل تغییر محیط دارند و همین رمز شادیشونه
صبح همه میذارن میرن مثلا مرد خونه یا بچه های بزرگتر میرن سراغ کار یا مدرسه یا دانشگاه
و بعد خسته وکوفته بر می گردن به پناهگاهی که خونه باشه
اما زن خونه همیشه و همیشه تو همون محیطه
این حداقل منو خفه می کنه
صبح ها وقتی از در می زنم بیرون همین که چند ساعت خونه و بچه مو نبینم یه استراحته و دلم دوباره براشون تنگ میشه
دوباره عصری برام یه تسکینه که آخ جون دارم بر می گردم خونه
و اینکه آخ جون فردا تعطیله
یعنی دو تا چا دارم که از یکی به یکی دیگه پناه ببرم و محیطم عوض میشه
این برام همون تغییر روحیه که نیاز دارم تا دوباره دلم برای آشپز خونه و کار خونه تنگ بشه
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
مامانی ستایش من همیشه میگم خستگی جسمی که از کارو این جور حرفاست همیشه قابل تحمله حتی بعضی وقتا تحملش یه احساس غرور و رضایت از خود آدم به آدم میده ، ولی اونی که کاریش نمیشه کرد خستگی روحیه من امیدوارم هیچکس این خستگی رو تجربه نکنه ، این روزا بااین خستگیهای جسمی میگذره کلی خاطره خوب ازش برای شما و دخترت میمونه ،
من شاغل نیستم ولی شاغل بودن رو دوست دارم البته فقط شغلی که یا تا ساعت 1-2 بعد از ظهر باشه ویا آموزگاری و بس دلیلم هم استقلال مالی و تو جامعه بودن هست متنفرم بشینم تو خونه و تا ساعت12 بخوابم و بعد برای کوچکترین خریدها دستمو جلوی شوهر دراز کنم که پول بده من از بچگی برای هیچی از کسی پول نگرفتم هرچی برام خریدن خریدن وگرنه خودم درخواست نمیکردم مغرور بودم همیشه الانم چون دانشجوئم یه مقدار پول سرمایه گذاری کردم از سودش دارم استفاده میکنم هم خرج دانشگاه و هم خرج خودم
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
با عرض معذرت از همه خانمهی شاغل بهترین جوابم اینه:
خریت محض!!!!!!!!!!!!!!

من الان سی سالمه و 12 سال سابقه دارم .
ولی از 3 سال قبل به خاطرزایمان و بارداری و یکسری الطاف الهی و امداد غیبی سر کار نمیرم.

اگه میدونستم که زن بودن چه مسئولیتهایی داره هرگز برای استخدام شدن انقدر درس نمیخوندم که بورس بشم .
یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند
2810