2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه خوب ادم هشت بره تا دو بعد ظهر چه حالی میده ولی فکر نکنم درامد خوبی داشته باشه همچین شغلی -شش ساعت کار در روز تو اروپاش هم پول درست حسابی نمیدن!

من که جدیدا عاااشقه لم دادن و خوابیدن صبح و ولو شدن توی آرایشگاه و باشگاه و استخر هفته دو بار و
پاساژگردی و خرید و بخور و بخوابم خیلی حال میده تو خونه باشی وای اگه من الان خونه بودم الان یه بااالش و خواااااب چقدر حال میداد .
بعدش فرداش پاشی دوباره تکرار همون کااارها ..........
آزاده جان من هنوز بچه ندارم که بخوام در مورد افتخارات فرزنده آینده ام فکر کنم. با همسرم تقریبا همزمان برمیگردیم خونه ، اغلب من نیم ساعتی زودتر میرسم. ممکنه ساعات زیادی کنار هم نباشیم اما همسرم اصلا شاکی نیست چون می دونه که من به کارم علاقه دارم و هم سعی می کنم تو خونه کم نذارم. من از صبح تو خونه باشم در حالی اون نیست چه تاثیری به حال اون داره؟؟؟؟ از طرفی اینکه من از لحاظ مادی مستقل باشم به نفع اونه!
حرفم اینه که ساعت کاری 8 تا 4، ساعت کاری روتینی هست واسه کار مخصوصا شرکت های خصوصی و چیز عجیبی نیست.
سلام
شرایط و روحیات هر کسی متفاوته.شاید یه خانمی پیش بچهش بمونه از همه چی براش واجبتره و بچه خوبی تربیت کنه شایدم یکی دیگه اگه بره سرکار بیشتر روحیه میگیره و به بچش میرسه و بچه سالمتری تحویل اجتماع بده.نمیشه برای همه یه نسخه پیچید..............................ولی ممنونم تو بحث شرکت میکنید
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
ممنونم از نظرت مامانی ستایش ولی خدا وکیلی اگه مامانی از سرکار بیاد خسته نیست؟چه جوری میتونه به بچه خوب برسه؟این سئوال همیشه برام پیش اومده(با اینکه من خودم از طرفدارای سرسخت مادرای شاغلم)
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
2810