2777
2789
عنوان

برندگان عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 11543 بازدید | 530 پست
سلام مامانای گل یه خبر خوب.بعد اینهمه خرید اینترنتی بالاخره کسی که منصف و امین باشه رو پیدا کردم.تو رو خدا گول خرید اینترنتیا و تبلیغ الکی رو نخورین.من با یه خانومی آشنا شدم تو همین سایت که خدااا خیرش بده نصفهربیشتره سیسمونیمو ازش خریدم خدایی چه جنسایی متنوع و شیک و هر چی اراده کنی داره.قیمتاشم خدایییییی عالیه.گفتم راهنماییتون کنم شمام الکی گول نخورین و از جای مطمعن خرید کنید و یه دعا بجون من و نینیم بکنید.الکی گرون نخرین.وایبر هم داره شمارش هست09213877073
خدایاشکرکه دونیمه راکامل کردی.همسرم عاشقتم واین عشق رامدیون تک تک خوبیهایت هستم
فاطمه مترجم وجزیره جون خانم تهرانی به من گفتن تعداد رای های دخملم 106تا بوده ولی خودمم هم تعجب کردم مطمئن بودم بیشتر رای میاره چون بالای 3 هزار بازدید هم داشته یعنی از تعداد رای های سید علی و پسر دایی اش فقط 3 تا اختلاف به هر حال دیگه تموم شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی بارانه جون والهه جون شما میگفتید اینهمه پای اینترنتم چجوری به کارام میرسم،،،،مثلا من الا دارم ماهی سرخ میکنم وبا تبلت تو اینترنتم هستم،،فهمیدید دوستای گلم
جزیره عزیزم نه نارحت که نشدم باید بهتون حقیقت بگن خب به نظر من اشکالی نداره بیان بگن به خاطر فلان موضوع شما حذف شدین یه احتمال دیگه هم میدم مثلا رایهاتونو تا روزی که تبلیغ داشتین صفر کردن واسه همین رایهای قبلی دیده نشده حدس میزنم هاااا
فاطمه گفتی بهت خانم تهرانی گفته اینبار ندید میگیرم شاید منظورش همین بوده یعنی حذفت نمیکنه ولی رایهای قبلی رو هم منظور نمیکنه البته فک کنم مدیریت اصلی این موضوع با آقای زاهد باشه چون یه بار گفت فقط من رایهاتونو میبینم یادته فاطمه؟ ممکنه خانوم تهرانی خیلی هم از این قضیه در جریان نباشه اینها همش حدسیات منه و هیچ منبع موثقی براش ندارم فقط چون فکر میکنم دلیلی برای دروغ گفتن خانم تهرانی وجود نداره به این فرضیات رسیدم
عزیزم چرا بخندیم،،،رو علامت مسیج رو صورتیه خانم تهرانی که صفحه اول هست کلیک کن،پیغامتو بنویس وبفرست،،،،،البته اول رو پروفایلش پیغام دوستی هم بفرست،،،،،،نوشته اضافه به عنوان دوست