2777
2789
عنوان

برندگان عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 11543 بازدید | 530 پست
مبارک همه برنده ها باشه ولی به نظر من هر کی که دوست نی نی سایتیه بیشتری داره بچش رای میاره من به هر کی گفتم وقت عضو شدن نداشت و سختش بود یا اینکه مراحل عضویتش سخت بود در نتیجه دختر من نتونست رای بیاره فک نکنم عکسش بد بوده باشه ولی اگه عدالت واقعی باشه نباید نام و اسم مادر ذکر بشه تا ببینیم کی واقعا رای میاره
آوای من روز ٢٢ خرداد ساعت ٥ عصر زمینی شددددددد خدایا شکرتتت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا اینکه حداقل برای رای دادن شرط عضویت برداشته بشه تا همه بتونن راحت رای بدن و مثلا منی که دوستای نی نی سایتیموکمن در حقم ظلم نشه
آوای من روز ٢٢ خرداد ساعت ٥ عصر زمینی شددددددد خدایا شکرتتت
لیلا جون خیلی کاری به دوست نداره . منم اینجا اصلا دوست ندارم .البته بی تاثیر نیست . چیزی که هست به نظرمن باید تبلیغ تو قسمتهای دیگه باید مجاز باشه . پس چجوری میشه رای جمع کرد وقتی نمیشه هیچ جا تبلیغ کرد .خیلی ها مثل خود من خیلی به امضا توجه نمیکنن.
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
سلام نمیخوام دخالت کنم چون میدونم باز مثه اوندفعه بعضیا باهام بد صحبت میکنن اما چرا جوری حرف میزنید که خانم تهرانی دور از جونشون دروغ میگه؟؟؟ مثلا یکی مثه من با یکی که برنده نشده براشون چه فرق داره که یکیو دلبخواه برنده اعلام کنه براش چه سودی داره اخه
عزیزم منظور این نیست که دروغ گفته،،حقیقتو نگفته،،،یه مثال میزنم مثلا مامی سا جان من یه تاپیک زدم که در مورد تبلیغات فرو شگاههای نی نی سایت بود وشما هم یه سری مطالب گفتید که شاید از دید خودتون تبلیغ نبود،،مثلا گفتید زورکی که نمیشه رای داد،،همین پستو اگه رقیب شما اونجا بود گزارش میداد برای همین من چون دوستت داشتم پستتو پاک کردم،،حتی ایدا که رقیب منم بود نوشت،،،به بچه منم رای بدید ولی باز منو پست ایشون را پاک کردم،،،برای من هم یه گزارش دادن ،انصاف نبود که رایهامو ندیده بگیرید شاید اگر یکبار مثل ما بشید مارو بیشتر درک میکنید،،،،،
جودی من تقلب کردم رای های قبلیمو حذف کرده نیلوفری چی؟جزیره چی؟ اینا که دیگه تقلب نکردن به من گفته رای هات 183 تاست مال من قابل قبول تره ولی عمرااااااا مال نیلو قابل قبول نیست
منم فکر میکردم جزیزه حتما برنده بشه اما جزیره جون اگه واقعا تقلب نکردی که من بعید میدونم تقلب کرده باشی از خانوم تهرانی بخواه اون اسناد و یا عکسهایی که احتملا از تقلب برات گزارش دادن رو بهت نشون بده بدون دلیل که نمیشه حرف زد! چون مونا گفته بود هرکس داره تقلب میکنه و کسی میخواد گزارش بده باید عکسشو براش بفرسته خب تو بگو عکسایی که از تو بهش گزارش دادن رو برات بفرسته من بجز این ده روز قبلش همش تو تاپیکا بودم و ندیدم تقلبی ازت