2777
2789
عنوان

لباس نوزادی

538 بازدید | 27 پست

واقعا گیج شدم از صب دارم تو گوگل سرچ میکنم و ی مترم دسمه لباسارو سانت میزنم🤦🏻‍♀️ بچم وسطای بهمن بدنیادمیاد.لباس گرفتم طبق شماره روش بعد اومدم خونه دیدم سایزای هرکدوم ی چیزه مثلا اون ک زده صفر با اونا ک یکه فرقی نداره میترسم اصلا ب کار نیاد.خودم طبق شماره روشون دوتا صفر گرفتم بقیه یک

سلام عزیزم ان شالله بسلامتی هر برندی ی جوره مثلا من پسرم دوسال و خورده ای داره از ی برند سایز سه اندازشه از ی برند دیگه سایز پنج خخخ بنظرم خیلی خریدین چند تا صفر و دو صفر می‌گرفتین بعداً باز دنیا اومد مبخریدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله که به سلامتی بغلش بگیری طبق تجربه لباس زیاد نگیر بخصوص ماه اول که رشدش سریعه و بدرد یک ماه و نیمی هم نمیخوره من مجبور شدم بعد یک ماه برم بازار باز لباس بگیرم خیلی سریع کوچیک و تنگ میشن   

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...

صفر فقط دو سه هفته میشه استفاده کرد' ب نظرم دیگه سرهمی نگیر' خیلی زود کوچیک میشه

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
الان اینا ک تو عکسه کوچیکه؟

نه خوبه اینا 

بستگی به وزن بچت داره 

من سایرصفر فقط یه ۵تیکه گرفتم همه رو یک گرفتم 

یک هم نهایت تا یکماه میره 

برای لاغرا تا دوماه

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
ایشالله که به سلامتی بغلش بگیری طبق تجربه لباس زیاد نگیر بخصوص ماه اول که رشدش سریعه و بدرد یک ماه و ...

منم اینارو برا ماه اولش گرفتم ولی میترسم همین ماه اولم نشه بهش. مثلا ۵تیکه گرفتم سایز یک بلیز شوارشو میزارم کنار هم خیلی بزرگ و بلنده بعد سرهمی ک زده یک انگا صفره نمیدونم چی کنم

2810