2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید نمیدونم چی شدم

82 بازدید | 14 پست

چند شب پیش خواهرم تب لرز شدید گرفته بود منم خیلی ترسیدم الان خوب شده ولی تو فکر من مونده خودمم دست هام یخه انگار منم سرما خوردم نمیدونم خواب بودم یهو بیدار شدم دیدم همه جا خواهرم لرز داره مامانم بیدار کردم میگه نداره خودشم بیدار کردم میگه خوبم بزار بخوابم یعنی من توهم زدم خیلی ترسیدم یک ساعت دارم نگاهش میکنم لرز نداره

الهی بگردم آروم باش خداروشکر خوبه حالش🥺🦋

پس اون چی بود یهو از خواب پریدم اونجوری دیدم داشت میلرزید دست هام الان یخه نکنه دوباره مریض شده التن نگاهش کردم اوکیه ببرمش دکتر یعنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اون چی بود یهو از خواب پریدم اونجوری دیدم داشت میلرزید دست هام الان یخه نکنه دوباره مریض شده التن ...

نه قربونت برم شاید خاب دیدی توهم زدی به قول خودت خودش میگه خوبم حتمن خوبه نگران نباش عزیزم 

پس اون چی بود یهو از خواب پریدم اونجوری دیدم داشت میلرزید دست هام الان یخه نکنه دوباره مریض شده التن ...

اول که از خواب بیدار شدی چشمات درست ندیده این لرزش رو من خودم تا حالا داشتم در حدی که فکر میکردم زلزله شده ولی نگو چشمای من میلرزیده

اول که از خواب بیدار شدی چشمات درست ندیده این لرزش رو من خودم تا حالا داشتم در حدی که فکر میکردم زلز ...

انگار با صدای بستن در دستشویمون بیدار شدم بعد نگاه کردم دیدم کسی نیست تو دستشویی بعد خواهرم دیدم دیدم داره میلرزه ولی انگار من اشتباه کردم 

2810