2777
2789
عنوان

لباس نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 27 پست
منم اینارو برا ماه اولش گرفتم ولی میترسم همین ماه اولم نشه بهش. مثلا ۵تیکه گرفتم سایز یک بلیز شوارشو ...

من سایز صفر هم گرفتم ولی اصلا استفاده نکردم نو نو مونده چون اصلا سایزش نبود خیلی کوچیک بود براش 

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن تو خونه سر همی نه بچه راحته ،نه خودت،فقط به درد پوشیدن برای بیرون می خوره،خونه پیرهن شلوار را ...

والا تو همین نی نی سایت همه گفتن سرهمی هم بچه راحته هم خودت نمیدونم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

والا تو همین نی نی سایت همه گفتن سرهمی هم بچه راحته هم خودت نمیدونم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه اولتون هست،به سلامتی عزیزم،شاید...چی بگم،من که اذیت می شم

اصلا سایزش هم با بچه به سختی جور در میاد می بینی بدن اندازه است پاها کوتاه یا برعکس،یا گشاد و قدش کم و یا برعکس،خلاصه من که سه تا بچه دارم هیچ وقت نتونستم راحت باشم با سرهمی،حتما مشکل از منه

نه خوبه اینا  بستگی به وزن بچت داره  من سایرصفر فقط یه ۵تیکه گرفتم همه رو یک گرفتم  ...

اخه مال منم بیشترش ۱ بعضیا از یک بزرگتره بعضیا مث صفره برا اون قلطی کردم.من موق خرید دوتا ب عنوان صفر برداشتم اونا یک

میخوام بگیرم ولی تو سایزا موندم الان نمیدونم اینا صفرن یکن چن تیکه رو سایز چی بگیرم🤦🏻‍♀️

ببین سه تیکه ها سایز ۰ واسه ۰ تا سه ماهه حتی پشت لباس ها هم زده البته اگر مارک استاندارد بگیری

اخه مال منم بیشترش ۱ بعضیا از یک بزرگتره بعضیا مث صفره برا اون قلطی کردم.من موق خرید دوتا ب عنوان صف ...

همینجوریه 

مال منم یه اندازه شدن 

یک خریدم ولی به صفر میخورد 

خیلی درگیر نکن خودتو 

صفرو یک زیاد تفاوتی ندارن

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
بچه اولتون هست،به سلامتی عزیزم،شاید...چی بگم،من که اذیت می شم اصلا سایزش هم با بچه به سختی جور در م ...

بله بچه اولمه .نمیدونم والا خودم ک تجربه ندارم از همین نی نی سایت و اطلاعات گوگل خرید کردم.ک زده بود ۱تا ۳ ماه میشه من بیشتر یک گرفتم گفتم عیدم میشه برا جایی رفتن بپوشه اون ساده هام تو خونخ

الان اینا ک تو عکسه کوچیکه؟

مبارکه تو.عکس معلوم نمیشه ولی در کل سرهمی زود کوتاه میشه.بچه من سه و.پونصد بود صفر اصلا تنش نرفت.برای همین به همه میگم یکی دو دست معمولی صفر بگیرن بقیه رو یک و دو

همتا اسم خـودمه♥
یعنی میتونم حداقل ی ماه استفاده کنم میان دیدنش جور با جور بپوشم حداقل دلم نسوزه پول دادم

خیلی یه سایز خریدی کاش دوهم میخریدی 

ولی اره میتونی استفاده کنی یکماهو که میره اگه ریز باشه دوماهم میره

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈