2777
2789
17روز زایمان کردم خیلی سختی کشیدم از مظر روحی وجسمی خیلی خستم وتنها فقط گریه می کنم شب تاصبح دخترم بیداره ونق میزنه صبح پامیشم کارخونه وناهار شوهرمم سرگزم کارخودشه وتنها موندم تازه بهم می گه مگه چی کارکردی حالم اصلا خوب نیست همش احساس می کنم یه پیر زن زشت تو خونه نگام ی کنه خیلی میترسم اما هرچی به شوهرم می گم مسخرم می کنه بچه ها کمکم کنین حالم خیلی بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جان اینا همش بخاطر خستگیهای روحی وجسمیه اولا تا میتونی چهار قل وسوره ی والعصر رو بخون به خودت وذختر گلت آرامش میده. اگه احساس میکنی شرایط روحیت داره بدتر میشه حتما با یه پزشک مشورت کن شاید نیاز به درمان دارویی داشته باشی. با شناختی که من از همسرت دارم دلش تاحالا برات نسوخته ازینبه بعدم نمیسوزه خوذت بفکر خودتو دخترت باش
عزیزم اینا همش طبیعی و گذراست اصلا ناراحت نباش تا چند ماه پیش رو چون خیلی فشار روت خواهد بود این چیزا پیش میاد نترس خوب میشی امیدوارم نینیت هر چه زودتر به شرایط نرمال برسسه تو ای موقعیتا اطرافیان خیلی باید هوای مادرو داشته باشن ولی خوب همیشه اینجوری نمی شه کاملا درکت می کنم منم همینجوری بودم الان که به اون موقع ها فکر میکنم خیلی دلم به حال خودم می سوزه ولی هیشکی مثه خودت نمی تونه کمکت کنه فقط اینو بت می گم هر وقت که نی نی خوابید تو هم حتما یه چرت بخواب نگران این توهماتتم نباش منم همش فکر می کردم دیوونه شدم یکی رو از گوشه چشمم می دیم که رد میشه بخاطره خستگی زیاد و فشاره خوب می شی
چایت را بنوش و نگران نباش!....
"از گندم زار من وتو مشتی کاه می ماند برای باد."
عزیزم بعد زایمان بیشتر خانوما این حس رو دارن به خاطر کمبود آهنه سعی کن غذا خوب بخوری و هر وقت میتونی حتی کم استراحت کن
معبودا به بزرگی آنچه که داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند
فقط میدنم نباید پیش مردا اعتراف به زشت بودن و بدی اندام کنی همش ازخودت تعریف کن بذار ملکش بشه که بهترین زنو داره اگه افسردگی گرفتی که برو دکتر اگه نه گاهی که بچت خوابه بسپر دست شوهرت برو دوش بگیر یکم قدم بزن اشگالی نداره کارات بمونه خودتو خسته نکن