2777
2789

خانوما ما یه خونه ویلایی شمال خریدیم، هیچکس نمیدونه

مادرشوهرم دیروز عصر پرسید همسرم کجاست این چندروز منم بهش گفتم رفته شمال، نگران شد (خ خساس و استرسیه) و اینا بهش گفتم خونه خریدیم اونجاست یه سری کار داشته

اینم بگم همسرم اصلا اهل امار دادن نیست

خلاصه دیشب گذشت و امروز صبح خرید بودم یهو دختر عمه‌ی همسرم رو دیدم شادباش و تبریک که خونه شمالتون مبارک باشه!

هیچکس هم غیر از منو شوهرم و مادرشوهر نمیدونست

و مطمئنم همسرمم حرفی نزده

حالا شوهرم از چشم من میبینه میگه چرا به مادرم گفتی رفته همه جا رو پر‌کرده☹️☹️☹️

مادرشم هرروز چندبار زنگ میزنه اخه بعضی چیزا رو دیگه نمیتونم پنهون کنم خ سخته کسی مدام زنگ بزنه اخر یه چیزی از دهنت میپره بیرون😢

نمیدونم از این به بعد چطور رفتار کنم

دیگه تصمیم گرفتم هیچی نگم بهشون ولی نمیشه اخه خیلی سوال میپرسن

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مثل مادرشوهر منه منو شوهرم همه چیو ازشون قایم میکنیم حتی چیزای سادرو خیلی ببخشید حتی یه بار شکمم کار نمی‌کرد بعد عمل مرخصم نمی‌کردم زنگ زده بود به همه گفته بود هرکی بهم زنگ میزد تا گوشی برمیداشتم میگفت شکمت کار کرد

کاش شوهر من بگه به مامانم نگو 

والا اون اول با مامانش مشورت می‌کنه بعد انجام میده بعد من میفهمم😂😂

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

چرا پنهان می کنین 

مادرشوهرت راست گفته بالاخره می فهمن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مثل مادرشوهر منه منو شوهرم همه چیو ازشون قایم میکنیم حتی چیزای سادرو خیلی ببخشید حتی یه بار شکمم کار ...

ببخشید خنده ام گرفت ، تو تنها عروسی هستی که می تونی ادعا کنی مادرشوهرم آمار ریدنم رو هم به فامیل می ده! 🤣🤣🤣

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟