2777
2789
عنوان

بچه‌های من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 87 پست
با نظرتون مخالفم 

من از بیخ این موضوع مخالفک ک چشم رنگیا خوشگلن و چشم ومو مشکیا معمولی...من چشم ابرو مشکی دیدم واقعا محو تماشاش میشی..ولی بور دیدم نچسب

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرم چشماش سبز و موهاش بور  دخترم هم نازه چشم و ابرو مشکی  ولی از اونجایی که ظاهر اولی ب ...

خوبه که هم جنس نیستن 

حداقل تو محیط مدرسه و..  جدان

بعد بچه ها بزرگتر بشن 

خیلی مشخص نمیشه دوقلو ان و ظاهرشونم کلی تغییر میکنه ، مقایسه هم به طبع کمتر میشه

و در درجه ی اول رفتار شما از هم مهم تره ، روی رفتار بقیه هم تاثیر میذاره

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید
میخام صدسال سیاه مطلوب ایرانیا نباشن واقعا طرز فکرتون عوض کنید.. مگه همه چشم رنگیا و بورا خوشگلن ات ...

شما دارین جبهه میگیرین 

فک کنم تواین موارد یه خاطره یا حس بدی داشتین و شاید هم دست گذاشت رو نقطه ضعفتون 

بلاخره انسان ذاتن جذب زیبایی میشه 

و حتما پسرشون جدابیت یا خوشگلی زیادی داره 

واز این بابت ناراحته که شاید تو آینده تاثیر بزاره رو اعتماد بنفس بچه 

واینم مثل هزار ان هزار نگرانی مادرانه هست 

واقعا این موضوع هست 

مثلا همسایه‌هامون چند بار خواستن بچه‌ها رو بقل کنن دخترم رو که میخوام بدم بهشون مدام این جمله رو میگن که نه نه اونو نمیگم دارا رو بده منظورم دارا بود نه سارا😐

واقعا این موضوع هست  مثلا همسایه‌هامون چند بار خواستن بچه‌ها رو بقل کنن دخترم رو که میخوام بدم ...

ببین منم یه دختر و پسر دارم دخترم خیلی خوشگله البته دوقلو نیستن و ۳ سال فاصله سنی دارن وقتی دارن محبت میکنن به دخترم همش اشاره  میکنم بهشون که پسرم هم در نظر بگیرن واونا بلافاصله متوجه میشن 

فک کنم توهم زدی ؟ تو خب چن روز پیش بود ک تازه سونو گفت دوقلوه بارداری؟

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
شما دارین جبهه میگیرین  فک کنم تواین موارد یه خاطره یا حس بدی داشتین و شاید هم دست گذاشت رو نق ...

حرف دلم رو زدین شما

جلوی طرز فکر مردم رو که نمیشه گرفت 

خودم و شوهرم جفتمون سعی میکنیم به سارا بیشتر توجه کنیم که کمبود تقویت بشه و من خودم بیشتر از دارا بغلش میکنم و باهاش بازی میکنم 

اما نگرانی دارم بالاخره بچه‌ها بیرون از محیط خونه هم باید رفت و آمد داشته باشن 

۳۰ مهر رفتی سونو دوقلو باردار بودی الان یدفعه با یک ماه یک سالشون شد؟

دقیقا دیدی 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
 ۳۰ مهر رفتی سونو دوقلو باردار بودی الان یدفعه با یک ماه یک سالشون شد؟

حساب مشترک دارم با چند نفر عزیزم 

تاریخ پست هم هم مخلوط شده 

یه بار هم چند ماه پیش تعلیقی داشتم یهو پست هام برگشت

کاراگاهای سایت 😁

ن خب یادمه دقیق

2810