2777
2789
عنوان

بچه‌های من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 87 پست
عکس زمان تولدشون تو بیمارستان الان هم یه عکس از حالیشون میزارم🥺

عزیزمم😥😍😍😍گذاستی از الانشون لایکم کن

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
هر کی باشی و با چه نیتی تاپیک زدی وهر نگرانی داری امیدوارم سالم و شاد و پراز ارامش باشین 🌹🌹

ممنون از همگی شبتون خوش البته قبلی یه عکس از بچه‌ها میزارم که سوء تفاهم پیش نیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم دارا

عزیزم خداحفظش کنه براتون😍😍

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
دخترم سارا

اصلااا شبیه ب هم نیستن 

اسی تو که سی مهر رفتی سونو کلیدهم کفتی دعا کنید بچم دختر باشه واینا پس این دوقلو ها چی میگن ضمن اینکه عکس دختری که گذاشتی مشخصه از روی عکس چاپ شده عکس انداخته شده

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
اگه ناراحت نمیشی،این دختره🥴  نمیدونم چند سالته استاتر ولی حداقل یه نگاهی به تاپیکای قبلت بندا ...

عزیزم من حوصله بحث و جدل با کسی رو ندارم 

نمیدونم شما ها هم بیکارین یا چی 

ولی اصرارتون برای اینکه پسر من دختره رو دیگه نمیدونم کجای دلم بذارم 

خیلی خیلی ببخشید مگه شما شلوارش رو کشیدین پایین و دیدین که دختره 

آخه از کجا و روی چه حسابی جنسیت بچه رو تشخیص دادین؟؟؟

بچه یک ساله رو نمیشه تشخیص داد دختره یا پسر طبق لباسی که مادر بهش میپوشونه همه میفهمن اگه یه لباس پسرونه تن یه دختر کنی یا به عکس نمیشه فهمید که جنسیت بچه با لباس مطابقت نداره!!!

اعصاب آدمو خورد میکنین اه 

تو تایپکای آدم دنبال زیر بقل مار و سوتی و گاف و دروغ میگریدن به جای راهنمایی و دوستی هر چقدم آدم دلیل منطقی میاری میپیچونید و یه چیز دیگه میگین 

منم برام مهم نیست که شما باورت بشه من دو قلو دارم یا نه و حوصله بحث و ثابت کردنش روهم ندارم من حتی سه تا عکس فرستادم که فکر نکنید آدم مریضی ام و وقت مردمو گرفتم 

شکر خدا بچه‌هام کنارمن و خانوادم برام مهمه و تقصیر منه که از شماها نظر خواستم!!!

اسی تو که سی مهر رفتی سونو کلیدهم کفتی دعا کنید بچم دختر باشه واینا پس این دوقلو ها چی میگن ضمن اینک ...

اون تایپک رو من نزدم یه دختر خانم که هم حساب بنده‌اس از روی مریضی یا نمیدونم چی این کارو کرده 

کلی تایپک دیگه‌ام زده درمورد فیلم و رابطه های خیالی و قد و وزن 

من پارسال یه بار برای انتخاب اسم دوقلوهام تایپک زدم یه بارم موقع زایمان یکیش هم همین بود 

عکس هم خب بله چاپ شده‌اس اشکالی داره مگه؟؟

عزیزم من حوصله بحث و جدل با کسی رو ندارم  نمیدونم شما ها هم بیکارین یا چی  ولی اصرارتون ...

بزرگوار اینقدر حرص نزن،راست یا دروغ هیچ آسیبی به من نمیزنه مهمم نیست😁 فقط عکس دختربچه ی چش رنگی رو جای دیگه دیده بودم به خاطر همین گفتم.

موفق باشی