2777
2789
عنوان

بچه‌های من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 87 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکساشونو بزار بزار خیالشون راحت شه 

حرف خوبی بود

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

اگه عکس فرستاد از سارا و دارا خیالی لایکم کنید 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

منم لایک اگ کامل نمیزاری هم نصف صورتشونم ما راضی هستیم

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
کلاس نهمه دیگه باید بره بخوابه صبح میخواد بره مدرسه ادامه داستان باشد برای روزی دیگر

عشقم من با یه دختر ۱۵ ساله هم حسابم 

نی نی سایت بهم حساب شخصی نمیده اگه دقت کنی دو تا فامیلی هست تو بیوگرافی 

من منوچهری ام اون دختره کیهانی😊😔

عشقم من با یه دختر ۱۵ ساله هم حسابم  نی نی سایت بهم حساب شخصی نمیده اگه دقت کنی دو تا فامیلی ه ...

با دو تا مشترکی اونی هم که مهر امسال رفته سونوگرافی دوقلو بارداره و ۶ ماهش بوده و قبلش هم نمیدونسته دوقلو داره 

دو قلویی تو همون هفته ۸ یا ۹ بارداری هم مشخص میشه

مرسی عشقم خدا گل بچه‌هاتو حفظ کنه  انقدر مردم سوال میپرسن که وقت نمیشه عکس گذاشت😂 تنها کسی ک ...

هر کی باشی و با چه نیتی تاپیک زدی وهر نگرانی داری امیدوارم سالم و شاد و پراز ارامش باشین 🌹🌹

نه راست میگه  پارسال بهمن ماه تاپیک زده که وقت زایمانمه یه بیمارستان مجهز معرفی کنین حتی گفته ...

پارسال بهمن تا الان هنوز یکسال نشده ولی چرا اولش گفته میرن تو یک سال و نیم

در خموشی‌های من فریادهاست                                              آنکه دریابد چه می‌گویم کجاست؟...                        
2810