2777
2789
عنوان

بچه‌های من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 87 پست

عکس اگ میشه بزار و اینکه مطمئنم وقتی بزدگ بشن اونی که میگی قیافش معمولیه خوشگل تر میشه تا اونی ک میگی خوشگله ..جنسیتشون چیه؟

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محض اطلاع اگه از ی جنس باشن ولی شبیه هم نباشن میگن نیمه همسان..!!؛ غیرهمسان ینی ی دختر و ی پسر

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

منم دوقلو دارم دختر و پسر ،خیلی ها جذب پسرم میشن ولی به اندازه سرسوزن اهمیت نداره برام ،خودم حتی تو قربون صدقه رفتن هم فرق نمیزارم چه برسه به چیزای دیگه ،شما سیراب محبت کنیدشون، اصلا هم جلو اطرافیان ضعف نشون ندید که مهمه براتون .

نگرانیت کاملا به جاست بهتره با مشاور کودک مشورت کنی

من یادمه دوران دبستانم دو تا دوست دوقلو ناهمسان داشتم یکیش مورد توجه همه بود یکیش نه. 

اون دومی خیلی مظلوم و توسری خور شده بود 

الهی به امید خودت...  

متاسفانه نمیشه رفتار مردم رو تغییر داد 

اما خودتون باید خیلی حواستون جمع باشه که یهو ناخواسته از اون ور بوم نیوفتین 

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید

اگ دخترتون خوشگل تره ک بی خیال 😂پسر باید جذاب باشه ن خوشگل

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
دختر و پسر هستن دیگه

خب کدوم میگی بهتره؟ پسرت اگ‌ سبزه هم باشه مشکلی نیس چون پسره زیاد ملاک نیس

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
2810