من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
فال قرآنی سرچ کنی میاره کاملااا درسته ولی هر چی گفت رو باید انجام بدی اگه گفت بده نباید انجام بدی و ...
همونی که هفت صفحه و هفت سطر میشمارن میرن جلو؟
من اونو انجام بدم از بس پیچیدهست ارور میدم😂😂
آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
همونی که هفت صفحه و هفت سطر میشمارن میرن جلو؟ من اونو انجام بدم از بس پیچیدهست ارور میدم😂😂
نه بابا اینو تو گوگل سرچ بزنی میاره سایته شما فقط صلوات و اینا میفرستی تو سایت توضیح داده بعد نیت میکنی و ف.ال تو میگیره چندین بار من ف.ال گرفتم درست و دقیق بوده