2777
2789
عنوان

واییییی معضل بزرگ لباس پوشیدن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 68 پست
خریدم  جین جذب روش دامن پوشید 🫥😬 سریع دراوردم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ینی قشنگگگگ دختره هااا 

کاش دختر منم اینجوری بشه 😂😂غش کنم براش

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب سلیقش اینجوری هست  معمولا دختر کوچولوها همینطورن و پیراهن تور توری دوست دارن

خب من میگم عزیزم دخترم آدما همه حور لباسی میپوشن

تو پیراهن دوس داری عیب نداره

تو خونه بپوش

مهمونیا بپوش

ولی مامان میخوایم بریم بیرون بازار جایی بلوز شلوار کتونی بپوش

ب خدا با کفش عروسکی راه رفتن خسته کنندس

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
منم دو تا پسر دارم یعنی هم تو خونه هم بیرون رفتنی با اینا بساط دارم سر لباس پوشیدن حالا چی پسر کوچی ...

من حاضرم لخت باشه ولی تنش جوراب شلواری نبینم

اصلا ب اسمش حساسیت پیدا کردم

کهیر میزنم 

خونمون پر جوراب شلواری 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

بگو نباید روی حرف مامانت حرف بزنی یعنی آتیششون میزنم 

بگو اگه همش این تنت باشه بو میگیری و اینا😂😐

تا بترسه

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

😂😂😂♥️ای خدا 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
چه دختر لاکچری لابد خودتم شیک پوشی   پیراهن هارو بنداز بره  چندتا شومیز تورتوری باشلو ...

اره باید همین کار بکنم 

پیراهن ها بندازم بره همرو 

میترسم لج کنه هیچی نپوشه

چ گرفتاری شدم 😫

جوراب شلواری پاش نکن  بگو اگه خودت بلدی بپوش وگرنه برو شلوار بپوش

بلده

ب سختی میپوشه 

دخترمنم متولد۹۶هست،،به دلم مونده لباسایی که من دوس دارم بپوشه،،فقط هرچی خودش دلش میکشه میپوشه

من زورکی میپوشونم کل مسیر نق میزنه گریه میکنه 

شوهرم میگه زورکی نپوش

میگم پس چی

اباس عروس بپوشم ببرم بیرون 

بزار گریه کنه 

2810