2777
2789
عنوان

واییییی معضل بزرگ لباس پوشیدن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 68 پست
دقیقا منم حرصم گرفت

اوف منم خیلیییی

اخه انگار اسمون ب زمین رسیده یا کار غیر قانونیه، ک بخاطرش اینطور ب روح و روان بچه صدمه بزنن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کار میکنم  ولی قبول نمیکنه من صبرم تموم شده نمیتونم دیگه پیراهن تورتوری ببینم تنش

عزیزم از الان بهش حق انتخاب بده و محدودش نکن.

اینطوری لجبازی میکنه و خاطره و حس بد میمونه تو ذهنش و روی روحیه‌ش تأثیر بد میذاره.

به هرحال شما مادرشی 

و دخترتونم به عنوان یه انسان حق انتخاب داره دیگه.

میدونم شما پیرهن تورتوری دیگه دوست نداری ولی اون بچه با اونا خوشحاله و حس خوبی داره.

بذار راحت باشه و شما با زبون خوش و آروم باهاش صحبت کن لطفاً🥺😂😍

2805
این کارا چیه؟؟؟!!!!!  بخاطر ی لباس میخوای دخترتو طوری ناراحت کنی ک مثل دفعه قبل گریه کنه تا حد ...

اخه من پیراهن بیرونی هم می‌خرم براش

ولی فقط توری

اون سری تب داش نمیزاشت لباس توریش در بیارم

نصفه شب با کلی تور رفتیم اورژانس بیمارستان

دکتر گفت همین لباسش هم باید عوض میکردید نخی خنک میپوشوندی

شوهرم شماتتم کرد لباس بچرو نباید عوض میکردی 😓

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
اخه من پیراهن بیرونی هم می‌خرم براش ولی فقط توری اون سری تب داش نمیزاشت لباس توریش در بیارم نصفه ...

مهم نیست عزیزم چی میخواد بپوشه

ولی فقط و فقط وقتی لطمه ب سلامتیش میخواد بزنه مثل همین بیماری ک باید عوضش کنید، دراون‌صورت فقط وارد عمل بشید

وگرنه مگه اسمون به زمین میرسه؟! 

تصور کن چندسال بعد مشکل شخصیتی پیدا کنه، اونوقت فکر نمیکنی حالا ی لباس چه اهمیتی داشت ک با روح و روانش بازی کردم؟ 

دراینده خیلی مشکلات توی زندگی فرد براش پیدا میشه (در حالت عادی) و میگه حالا ی سر برم پیش مشاور و روانشناس ببینم چطور درستش کنم. اونوقت روانشناس از ادم ی تستهایی میگیره و اختلالات شخصیتی رو در ادم پیدا میکنه و میگه احتمالا در کودکیت چ اتفاقاتی برات افتاده، ک تازه اون موقع یادت میاد که برخوردها و رفتاری ک والدین با ادم داشتن هرچند به ظاهر بی اهمیت و به تصور خودشون ب صلاح و خیر ادم بوده، چه لطماتی بهمون زده 

و حالا باید کلی هزینه و تلاش بکنیم تا این چیزی ک درکودکی روی صفحه سفید ذهنمون حک شده بسختییییی پاک کنیم(تازه اگر بشه)  و رفتار درست رو جایگزینش کنیم. 

شما اول از همه با ی مشاور صحبت کنید ی مشاور خوب اصلا مشکل بزرگی نیست احتمالا همون ی جلسه بهتون میگه لازمه کاری بکنید یا نه، و اگر باید کاری کنید راه حل اصولی رو میده. 

نه اینکه عزیزترین لباسهای بچه رو بخواهید پاره کنید یا گم و گورشون کنید یهویی... 

بچه دلش کوچیکه به همون لباس دلبستگی داره، 

انگار قلبش میشکنه وقتی وسیله عزیزش رو ازش جدا کنید،

احساس ناامنی میکنه ک یهو قراره چیزای مهممو از دست بدم،

اعتمادشو ب شما هم از دست میده ک نزدیکترین شخص به من، مادرم،  بهم رحم نکرد و دوستداشتنی ترین چیزهام رو ازم گرفت از بقیه چ توقع... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
این کار میکنم  ولی قبول نمیکنه من صبرم تموم شده نمیتونم دیگه پیراهن تورتوری ببینم تنش

سلام اسی دختر من هم تو یه سنی همین مدلی بود من هم براش جوراب شلواری و پیراهن خریدم کم کم خسته شدم براش نخریدم خودشم از سرش افتاد

سلام اسی دختر من هم تو یه سنی همین مدلی بود من هم براش جوراب شلواری و پیراهن خریدم کم کم خسته شدم بر ...

دختر من از سه سالگی اینطوریه 

کی از سرش میوفته 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!