2777
2789
عنوان

واییییی معضل بزرگ لباس پوشیدن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 68 پست
من حاضرم لخت باشه ولی تنش جوراب شلواری نبینم اصلا ب اسمش حساسیت پیدا کردم کهیر میزنم  خونمون ...

خب چرا براش اینهمه جوراب شلواری می‌خرید ؟

وقتی یدونه جوراب شلواری داشته باشه وقتی کثیف بشه دیگه چیزی نداره بپوشه، مجبور میشه شلوار بپوشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من حاضرم لخت باشه ولی تنش جوراب شلواری نبینم اصلا ب اسمش حساسیت پیدا کردم کهیر میزنم  خونمون ...

من اکثر بچه ها مخصوصا دخترا رو که میبینم این مشکل لباس پوشیدنو دارن

رفته رفته خوب میشن

حالا نوه ی عمه ی من اونم دختر بود حتی عروسی مهمونیا که میرفت یه تاپ لختی تو خونه ایی با یه شورتک کوتاه میپوشید میرفت اصلا به هیچ صراصیم مستقیم نبود مامانش انقد حرص میخورد فکر با لباس تو خونه ایی میرفت عروسی مهمونی ولی الان دیگه اینجوری که نیست 

شما هم هر کاری کنی درست نمیشه بزار خودش آروم آروم از سرش میافته

دیگه براش جوراب شلواری نخرید اینایی که داره خراب بشن شاید از سرش بیفته

پیراهن چی

جا بدم همرو؟

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
خب من میگم عزیزم دخترم آدما همه حور لباسی میپوشن تو پیراهن دوس داری عیب نداره تو خونه بپوش مهمونی ...

باید یکم از پولت بگذری

وقتی میخواد جوراب شلواری بپوشه قایمکی پاره کن بگو دیگ نداریم شلوار بپپوش

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

متاسفانه پسر منم از بچگی اینجوری بود که فقط لباس بیرونی می پوشه و یا اگه تو خونه ای بپوشم باید همش ست اسپورت بپوشم و منو کلافه کرده،هر کس میاد خونمون میگه این چرا لباس بیرونی تنشه،با شلوارک لی می خوابه،حتما باید روزی چند بار موهاشو شونه بزنه ،اصلااا کلاه نمی پوشه تو زمستون ،میگه زشت میشم و هر بار آرایشگاه می‌ره باید تافت رنگی بزنه و الان هم که بزرگ شده همونطوره و متاسفانه هر روز صبح باید جلو موهاشو خیس کنه و مدل بده الان ده سالشه ولی نتونستم تغییرش بدم،

خب جوراب شلواری نپوشونش، دامن با پای لخت کافیه، دامنش زیر زانو باشه...گیر ندخ ب بچه تروخدا...من الان ...

سرده خب بیرون

تو خونه نپوشخ عب نداره 

بیرون چی

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
ببر فروشگاه خودش لباس انتخاب کنه و اینکه بعد از یه مدت از سرش میفته؛ هرچی حساسیت نشون بدی بدتر لج م ...

از وقتی یادم همینطور بود

چند بار بردمش

میره لباس عروس انتخاب میکنه 

خب چرا براش اینهمه جوراب شلواری می‌خرید ؟ وقتی یدونه جوراب شلواری داشته باشه وقتی کثیف بشه دیگه چیز ...

نمیپوشه 

دامن 

پا لخت

بیرونم نمیاد تا جوراب شلواریش بشورم

ببرم بیرون با شلوار کل مسیر گریه میکنه 

از گوگل و این جاها استایلای مختلف دخترای هم‌سن و سالشو بهش نشون بده بگو دوست داری از تیپو امتحان کنیم؟

و تشویقش کن بهش بگو وااای چقدر قشنگه

چقدر بهت میاد

شبیه فلان کاراکتر کارتونی شدی

ببین رنگش چقدر قشنگه

دست بزن ببین پارچه‌ش چه حس خوبی میده 

و اینطوری

فقط ازت خواهش میکنم با لحن تند و بد و زورکی باهاش حرف نزن و بهش اجازه بده خودش تصمیم بگیره.

بالأخره خسته میشه و از سرش میفته یا خودش از یه جایی به بعد تصمیم میگیره لباسای دیگه هم امتحان کنه.

زده‌ش نکن لطفاً 

درست میشه خودش

فعلاً خیلی کوچولوعه

از حالا روی لباس پوشیدنش نمیتونید کنترلش کنید دو روز دیگه اونقدر خود سر میشه اصلا بهتون محل نمیذاره

چجوری کنترل کنم 

ب خدا مستاصل شدم

بعضیا مث شما میگن

بعضیا میگن اینقد بکن نکن  بچرو پررو میکنه ولش کن سلیقشه

چ کنم پس من 

2810