2777
2789
عنوان

حرف ارایشگرم ذهنمو درگیر کرد

173 بازدید | 19 پست

بچها من امروز رفتم موهامو کوتاه کنم 

بعد مو ریخت تو لباسم ارایشگرمم لباسمو داد بالا جای کمرمو  با اون پد زبر زد ک موها برن  

بعد یهو گفت چقدر پشمالویی دختر( من موهای بدنم بوره و پر مو هم نیستم واقعا معمولیم  ولی خب اخه کدوم دختر مجردی کمرشو شیو میکنه؟ اصلا کی میبینه ک بخواد شیو کنه) 

بعد گفتم بورن دیده نمیشن 

بعد اینجوری بود ک برو لیزر سفید پوستی چند درجه سفید ترم میشی دل شوهرت برات قش میره 

منم گفتم شوهر ندارم  

بعد گفت دوست پسرم نداری؟ 

هیچی نگفتم اخه مثل حضرت یوسف میمونه بعد یک سال دست منو نگرفته هرچی مثل زلیخا ترغیبش میکنم خودشو کنترل میکنه از کجا ک کمر منو ببینه 

حالا مگه شماها کمرتونو شیو میکنین؟ 

اخه چدا باید شیو کرد 

به نظرتون واقعا برم لیزر یا یک چیزی گفته 

جدی نگیر بابااااا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

هرچی فک میکنم هیچ جوره نمیشه اونجا رو ژیلت کشید 

موهاش ضخیم میشن بلانسبت مث گوریل میشه آدم بعد مدتی دست هم راحت نمی‌رسه دید هم نداره معلوم نیس چه بلایی سر خودت میاری 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

هرچی فک میکنم هیچ جوره نمیشه اونجا رو ژیلت کشید موهاش ضخیم میشن بلانسبت مث گوریل میشه آدم بعد مدتی د ...

افرین همین دیگه 

بعد اخه کسیم نمیبنیه ک ادم انگیزه ایی داشته باشه شیو‌کنه

افرین همین دیگه بعد اخه کسیم نمیبنیه ک ادم انگیزه ایی داشته باشه شیو‌کنه

من متاهلم ولی هیچوقت تا حالا موهای کمرم رو نزدم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

ی آرایشگاه رفتم دوسه بار واس اصلاح ،بار اول گف وای چ پوستت فلانه ،ضدآفتاب نمیزنی؟ ،باز گف فلان کرم دارم پوستت مث اینه میشه ،سری دومم رفتم باز دیدم داره ب یکی دیگ میگه پوستت خرابه و تبلیغات میکرد از چن تا کرمش_عوضیا آدمو تخریب میکنن واس فروش محصولات الکی شون_خلاصه گول اینارو نخور اصلا 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
ی آرایشگاه رفتم دوسه بار واس اصلاح ،بار اول گف وای چ پوستت فلانه ،ضدآفتاب نمیزنی؟ ،باز گف فلان کرم د ...

اخه ارایشگریه ک چند وقتیه مشتریشم 

قبلشم خالم و مامانم چند سال مشتریش بودن ادم اینجوری ایی نیست

اخه ارایشگریه ک چند وقتیه مشتریشم قبلشم خالم و مامانم چند سال مشتریش بودن ادم اینجوری ایی نیست

شاید جدیدا زده تو کار لیزر 😄 یام مشتریاش کم شدن

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
2810