2777
2789

دخترم متول. ۹۶ و پنج سال و نیمشه

به خدا اینی ک میخوام بگم مستاصلم کرده طوری ک دیگه میخوایم بریم بیرون غصه ام میشه چطوری آماده اش کنم 

فقطططططططططط پیراهن توردار میپوشه و جوراب شلواری 

کفش‌هم عروسکی 

بیرون مسافرت وقتی مریضه و میریم ‌دکتر تو خونه همه جا 

آرزو ب دلم مونده ی شلوار پاش بپوشم

فقططططط‌ جوراب شلواری

دیگه حالم داره بهم میخوره😭

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خب سلیقش اینجوری هست 

معمولا دختر کوچولوها همینطورن و پیراهن تور توری دوست دارن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

به هر روشی باهاش حرف زدم

منطقی نازش رو کشیدم

دعواش میکنم 

دیگه خسته شدم 

اصلا حالیش نمیشه

دلم میخاد دیگه بزنمش

رفتیم دکتر بین اونهمه بچه پیراهن تور توری تنش نشسته 😐

شوهرمم کلافه شده میگه باهاش حرف بزن میگم چقد حرف بزنم 

حالیش نمیشه ک 

ب خدا چند دست خونگی نو داره شلوار جین کتونی خوشگل

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

چه سلیقه نازی داره. خدا واست حفظش کنه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
قشنگههه که 🤣

وای کجا قشنگه 

ب خدا دیوونه شدیم 

هر بار میره دستشویی جوراب شلواریش کامل در میاره دوباره باید بپوشم

میدونید جوراب شلواری پوشیدن سخته واقعا 

دختر من از بچگی واسه ش راحت میپوشیدم الان لش پوش شده تیشرتای گشاد و بلند

یه سری رفته با باباش مجبورش کرده یه لانگ تی شرت گرفته 

واسه ش مانتو میشه انقد بلنده😂

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
اخی شلوار جذبی براش بگیر اگه دوس داره

خریدم

جین جذب

روش دامن پوشید 🫥😬 سریع دراوردم 

2810