2777
2789
عنوان

مارک لباس نوزاد.فروشگاه آقا بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2986 بازدید | 60 پست
۲۵.من کرجم.جای خاصی میری خرید بهار اینا میری؟

ااا کرج یادمه زیروتن خیلی شعبه های خوبی داشت اگه هنوزم باشه

اره بهار میرم بیشتر 

جمهوری هم میگن به پاساژ داره خوبه هنوز نرفتم ولی 

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

من آقابزرگ هم رفتم پارسال.. جمهوری و بهار هم همیشه میرم... باور کن جنسای بهار و جمهوری همونا تو آقابزرگ هست شاید بعضی برندای خارجی فقط تو بهار باشن.. که قیمتاشونم خیلی بالاست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااا کرج یادمه زیروتن خیلی شعبه های خوبی داشت اگه هنوزم باشه اره بهار میرم بیشتر  جمهوری هم می ...

آره زیروتن کرج شعبه داره چه جنسایی هم داره عالی👌👌👌👌👌

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
آره زیروتن کرج شعبه داره چه جنسایی هم داره عالی👌👌👌👌👌

شعبه های کرجش از همه جا بهتره بود واقعا بزرگ و کامله

خیلیییی جنسش خوبه حتی بزرگسالشم خوبه والا

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
راستی شما لیست داری ؟ اگه خوبه زحمت میکشی واسه منم بفرستی من به لیست دارم خیلیی چیزای بدرد نخور ...

منم  لیست خاصی ندارم برا تخت یجا رفتیم ی برگه دادن بهم از اون تو چیزایی ک ضروریه و لازمه دورش خط کشیدم همینو ببرم موق خرید

مرسی عزیزم. کالسکه میخوام دلیجان بگیرم بده؟دوستام داشتن جاریم داش هنو سالمه

نمی‌دونم 

من کریر و صندلی ماشین دلیجان دارم بدنیست 

کالسکه ولی چون سفر زیاد میریم 

هواپیمایی مارک ریچ کیدز گرفتم هم قیمتش خوب بود ،هم سبکه  مثل خارجیا

شعبه های کرجش از همه جا بهتره بود واقعا بزرگ و کامله خیلیییی جنسش خوبه حتی بزرگسا ...

بله واقعا جنساش مرگ ندارن، برند قدیمی هست که خودشو خراب نکرده

ادرس دقیق تر نداری عزیز. تو خود کرج چن جا رفتم کوچیک بود تنوع هم کم

اسی ببین جاده ملارد کنار یه پمپ بنزینه

یعنی خوبه اقا بزرگ یا نه

بد نبود... عالی هم نبود.. من برای سیسمونیم که البته الان دخترم کلاس اوله رفتم جمهوری گرون گرون خریدم ولی خب حسابی.. الان برای دومی میرم آقابزرگ و همون مغازه توکا تو کرج.. اگه حالت خوبه یه جمعه پاشو بیا تهران برو آقابزرگ .. کنارشم چند مغازه لباس بارداریه

2810