2777
2789
عنوان

مارک لباس نوزاد.فروشگاه آقا بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2986 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موندم از کجا بگیریم.اینجا چون همش یجا بیشتر دوس دارم چون اذیت میشم زیاد بگردم کرجم هسیم دوره راهمون ...

میدونم عزیزم قیمتاش خدایی خوبه به صرفه ترم هست تو زمان . ولی خب میگم که جنس لباساش دیگه مثل قبل نیست من تمام لباسای پسرمو که نو مونده بود دارم اصلا جنس اونا کجا جنس اینایی که برای دخترم خریدم کجا همشونم یه مارکن . 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

شما سیسمونیت تموم شد؟‌چقد شد هزینش؟

راستی شما لیست داری ؟ اگه خوبه زحمت میکشی واسه منم بفرستی من به لیست دارم خیلیی چیزای بدرد نخورم توشه 

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
گوگولی گرون فروشه  دوسال پیش شیشه ۱۲۰ت رو۱۹۰بمن داد اونم خراب  لباسشم دوبله حساب کر ...

نمیدونم من از گوگولی برای پسرم فقط لباس خرید کردم جنسشون خیلی خوب بود با اقابزرگ تفاوت قیمت لباساش نهایت ۲۰ تومن بود مخصوصا لباسایی که تا سایز ۶ دارن مثلا اقا بزرگ اون موقعه میداد ۸۰ این میداد ۱۰۰ 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

بسلامتی ان شالله.زود شرو نکردی؟)چن ماهی

خیلی منظم خرید نمیکنم دیگه در حد اینکه برم دو تیکه لباس بگیرم اینجوری یا چشمم بخوره به چیزی خوشم بیاد بگیرم

وگرنه چرا خیلی زوده ۲۱ هفتمه😁

ممنونم.اقا بزرگ چطور نرفتید؟بعد لوازم بهداشتی و شیشه شیر همه باید مارک خاصی باشه؟من اولین بارمه تجرب ...

نه عزیزم نرفتم 

وسایلشان از خیابون احد تو عبدل آباد گرفتم 

بهداشتیا بستگی به بودجه داره من همون اوایل ماستلا خارجی گرفتم ک عالی بود چهارتیکه نزدیک دوتومن شد ولی الان براش ایرانی میگیرم خیلیم خوبه 

مخصوصا ایروکس

شیشه شیر یدونه ۱۲۰یا۱۵۰میل مارک خوب بگیر ک اذیت هم نکنه 

مثل 

دکتر براون یا اونت 

خیلی منظم خرید نمیکنم دیگه در حد اینکه برم دو تیکه لباس بگیرم اینجوری یا چشمم بخوره به چیزی خوشم بیا ...

تهرانی؟من ک الان سختمه زود خسه میشم خوابم ک دیگه پهلوهام درد میگیره اینقد ب پهلو باید خوابید اصلا حال نمیده دیگه خواب🥴

تهرانی؟من ک الان سختمه زود خسه میشم خوابم ک دیگه پهلوهام درد میگیره اینقد ب پهلو باید خوابید اصلا حا ...

اره تهرانم

چند ماهته شما ؟ کلا ادم توو بارداری خسته‌اس همش 😁اخ گفتیییییی همش دلم مینواد روو شکم بخوابم 😂 واقعا سخته روو پهلو خوابیدن

تا قبح همش دارم کشتی میگیرم با خودم و بالش

پس ب فروشگاه نیس برندا دیگه برند نیسن همه دزد شدن🤦🏻‍♀️

اره متاسفانه 

من الان برای پسرم دیگه از بهار خرید میکنم گرونه ولی جنسشون عالیه . برای دخترمم خیلی پشیمون شدم گفتم کاش میرفتم بهار میخریدم 

اقابزرگ فقط برای سیسمونی که هی نخوای بچرخی خوبه چون همه چی داره 

ممنونم.اقا بزرگ چطور نرفتید؟بعد لوازم بهداشتی و شیشه شیر همه باید مارک خاصی باشه؟من اولین بارمه تجرب ...

ببین شما کرجی برو مغازه توکا... تو فردیس جاده فردیس به ملارد.. یه مغازه خیلی بزرگ وای لباس نوزادیاش عالیه.. من خودم تهرانم یبار گذری رفتم اونجا بعد از اون مشتری ثابتش شدم یعنی جنساش مرگ ندارن هزار بار شستم بازم رنگ و روش نرفت انقد نرم و لطیفه کیف میکنی.. تا حالا برای چند تا نی نی های خانواده رفتیم اونجا .. الان دخترم هفت سالشه هنوز میرم اونجا

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مرسی عزیزم. کالسکه میخوام دلیجان بگیرم بده؟دوستام داشتن جاریم داش هنو سالمه

نه عالیه من دلیجان روما خریدم الان برای دخترمم استفاده میکنم

2810