2777
2789
عنوان

مارک لباس نوزاد.فروشگاه آقا بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2986 بازدید | 60 پست
ممنون عزیزم

قربونت 

//02636571336

این شمارشه میتونی زنگ بزنی آدرس دقیق بگیری اگر سمت فردیس هستی بهت نزدیکه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکا کجای کرجه

همین که برات عکساشو فرستادم دیگه.. فردیس جاده ملارد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

لباس خونه مارک تاپ لاین بگیر ببین مرگ نداره اصن کهنه نمیشه چرک مرده نمیشه

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
چ سایزی باید بیشتر بگیرم‌.چن دست

سایز صفر سریع کوچیک میشه برای دخترم نهایت ۱۰ روز تنش شد با اینکه درشت نبود.سایز یک ۲تا سرهمی ۳دست اینا بلوز شلوار و ۲تا شو رت عینکی و رکابی بگیر و یکی دو دست مجلسی بگیر.سایز ۲؛۳ هم به نظرم عجله نکن صبر کن دنیا بیاد طبق رشدش بگیر.من مامانم یهو زیاد سایز ۱؛۲؛۳ گرف یهو کوچیک شدن چندتاشو اصلا نپوشید.به نظرم برای سیسمونی در حد نیاز بخر بعدش طبق رشدش باز میخری کم کم.اینا تجربه منه😊

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
ممنون اره خودمم مد نظرم بود کم بگیرم.صفر یعنی دوتا بگیرم یا اصلا نگیرم؟

یه سرهمی خوشگل برای اینکه از بیمارستان بیاری.یه ست چند تیکه بیمارستانی هم بگیر.مثلا ۵ تیکه هس ۹ تیکه هس و یه دست بلوز شلوار تو خونه

سلام 

من سال ۹۴ برای سیسمونی پسرم اقابزرگ رفتم همه جنسای بی کیفیت و دم دستی و به نسبت کیفیت به شدت گرون

شما اگر بریی یه دست لباس ترک بگیری که حدود ۲۰۰ ۳۰۰ تومن گرون تر باشه چون با کیفیته و با شستن سریع خراب نمیشه خیلی بیشتر سود میکنی 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
2810