2777
2789
از این دلم میگیره شوهرم خودش بچه میخواست ولی الان که فهمیده حامله شدم هیچ عکس العملی نشون نمیده حتی یک کلمه هم نمی پرسه دلم خوش باشه همه استرس و نگرانی این حاملگی رو دوش خومه
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم
البته سر حاملگی اولم هم همین رفتار و داشت ولی من یه اخلاق بدی دارم وقتی یه اتفاقی چه خوب چه بد برام میافته انتطار دارم بیشتر برام اهمیت قایل بشه
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ٣٠ سالمه و نی نی دومم هست. بچه أولم دختره و ٢ سال و ٣ ماهشه. قرار بود بعد از ماه رمضان نی نی دار بشیم ولی خدا صلاح دونستن الان بهمون بدن. تاریخ اخرین پریودم ٢٢ فروردین هست.
خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی،کوچولوم رو به تو سپردم و بیمه اقا امام رضا (ع) کردم .اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
هنوز باورم نمیشه حامله هستم و فقط به مادرم گفتم. خانواده شوهر رو میذارم تا خودشون بفهمن چون حالت تهوعام داره شروع میشه ناخوداگاه میفهمن. بچه ها شما چی میخورید؟ من فقط فولیک اسید مصرف میکنم.
خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی،کوچولوم رو به تو سپردم و بیمه اقا امام رضا (ع) کردم .اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام یاسمن جان منم فقط مامانم خبر داره دوست ندارم خانواده شوشو الان بفهمن... منم از دیشب فقط فولیک اسید رو شروع کردم تا برم دکتر برام دارو بنویسه
ارین جون شما هفته چند میشی؟ من زدم بی بی سنتر نوشت هفته ٣ هستم.
سلام شرایط من و درخشان جون دقیقا مثه همه ,منم 28 اسفند شروع اخرین پریودیم بود و تاریخ زایمان احتمالی هم 5 دی نشون میده البته امروز انشاءالله اگر وقت بهم بدن میخوام بالاخره برم دکتر احتمالا سونوهم میده اونجا مشخص میشه
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
راستی درخشان جون یکی از دوستام هم که حامله نبود همین مشکل و داشت و از سینه هاش یه چیزی شبیه شیر می اومد بعد که دکتر رفت فهمید از هورموناشه که ظاهرا بهم ریخته بود البته با خوردن قرص حل شد
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
سلام مامانای گل منم هفته ی هشتم بارداریم هست . بارداریه دوممه یه دخمل ناز 9 ساله دارم خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم
پروردگارا...! ببخش مرا آنقدر که حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .
من خیلی کمردرد دارم لکه بینی هم تو دو هفته ی گذشته داشتم کس هست که اینجوری باشه؟
پروردگارا...! ببخش مرا آنقدر که حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .