2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرین چقدر شرایطتت مثل من هست.نیمی اول ات چیه؟ من به دختر 2 سال 3 ماهه دارم بارداری اولم شرایط سختی داشتم تا ماه 4 استراحت.از ماه 5 دیابت بارداری.وحشتناک بود چون نیمی اول رو 3 سال کشید تا باردار شم.فکر نمیکردم این بار هم زود باردار شم اما خدا خواست و شد.با 1 بار برای ما هم غیر منتظره بود.اما خیلی خوشحالیم
مامان یاسمین
راستی ما اینجا تنهاییم. هیچکی رو نداریم برای حتی ذره ایی کمک.خیلی سخته با 1 بچه باردار بشی سر بارداری اول باز خودم بودم.حداقل میتونستم استراحت کنم.الان دخترم اصلا رمقی برام نمیزاره
مامان یاسمین
سلاااام به همگی...منم تازه فهمیدم باردارم...مثل یک معجزه هست چون همسر من وایکوسل شدید داره و دکترها میگفتن طبیعی بچه دار نمیشین...قربون خدا برم اگه اون بخواد همه چی میشه...راستی آخرین پری من 13 فروردین بود...ایشالا هممون نی نی های سالم و صالح بیاریم
سلام مامانای گل نی نی اول من پسره ... ارین الان پنج سال و نیمه شده شرایطم خیلی سخته چون باید سرکلاژ بشم دهانه سرویکسم کوتاه البته هنوز دکتر نرفتم ولی تو اینترنت و مقالاتی که خوندم مجبورم دوباره این عمل رو انجام بدم برام دعا کنید که نخواد استراحت کنم چون تصمیم گرفتم هر چقدر هم سخت باشه تو خونه خودم باشم
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم
زیزی جون منم ۱۷ فروردین پری شدم و دیگه نشد وفا جون خدا برای هیچ کس شرایط سخت حاملگی من رو نیاره انشالا خیلی سخت بود ...
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم
آرین جون پس ما با همیم. آروشا جونم فکر کنم طرفای ١٠ خرداد که تقریبا ٨هفته تموم میشه باید بریم سونو. آزمایش بتا خودت بده بعد برو دکتر. هر روز که بدی چند ساعت بعد حاضره جوابش.
مامانای گل من یه بار سقط داشتم. تجربه بدی بود. الانم دارم سعی میکنم خودم و بزنم به بی خیالی و هی فکر نکنم که اگر این بارم مثل اون دفعه بشه زبون لال، چی کار کنم. واسه هم دعا کنیم که تا دی ماه با سلامتی و دل خوشی بگذره واسمون.