سلام زهرا جون مرسی گلم ایشالا خودت و نی نی گلت صحیح و سالم باشین من تو یه مقاله خوندم که درد پهلو و ناف و تخمدان و ... در صورتی که شدید نباشن طبیعی هست. بالاخره بدن داره کم کم تغییر می کنه .
پروردگارا...!
ببخش مرا آنقدر که حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
البته سونو رو چون لکه بینی داشتم یکم و دکترم نگران خارج رحمی بود رفتم,که خداروشکر خیالم راحت شد و ساک حاملگی دیده شد ولی چون پنج هفته بود نی نیم دیده نشد
سونو بعدی هم دکترم گفت یه دفعه با NTبرم,یعنی حدود یازده,دوازده هفته,دیر نمیشه به نظرتون؟آخه میخام ضربانشو بشنوم که خیالم راحت شه,ولی دکتر گفت چون اون سونو رو دادی بعدی رو دیرتر بده
آرین جون منم دکتر و دوبار سونو رفتم . چون لکه بینی داشتم و کمردرد شدید دارم و دکتر گفت خارج رحمی یا پوچ نباشه هفته پنج فقط ساک حاملگی دیده شد آخر هفته هفت هم جنینو دید هم ضربان قلبشو
پروردگارا...!
ببخش مرا آنقدر که حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .
بچه ها کسی بابت خوردن عرق نعناع اطلاع کاملی داره؟ آخه من سرچکه کردم هیچ جا ننوشته بودممنوع باشه در بارداری,ولی چندتا ازبچهها تو سایتمیگن باعث سقط میشه!! آخه عرق نعناع خیلی برای نفخ و حالت تهوع و معده درد کاربرد دا ه,واسه من که اینجوریه,ولی الان میترسم بخورم