2777
2789
عنوان

کیادختراشونو برای بلوغ زودرس پیش دکترغددبردن؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 15727 بازدید | 134 پست

من دخترم بردم

مهمترین نکنه همین چاقی هست که باید کنترل بشه

چون خودش عامل بلوغ زودرس

بعد هم شما اگه علائم اولیه بلوغ دیدین ببرید

مثل رشد سینه و بعد موهای زائد

چون بعد از اون تقریبا دو سه سال زمان دارید تا بلوغ کامل

و وقت طلایی توقف بلوغ هست

خواهر منو مامانم میبرد آمپول زدن س سال براش.ب تپلی ربطی نداره ببرش آزمایش بده خیالت راحت بشه.

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین دغدغه رو دارم نمیدونمم چیکار کنم

دخترتون چندسالس.آیاظاهرشم تغییرکرده.دخترمن یکم سینه هاش بزرگ شده دیروزم دیدم روصورتش جوش زده.خیلی ناراحتم

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏

کلاس سوم دیگه بلوغ زودرس و رد کرده.من خودم ک تازه رفتم کلاس چهارم پریود شدم.از همون کلاس سوم هم موهای زاید بدنم در اومد.لاغرم بودم خیلی.

من دختر خودمم کلاس اوله درشته.امسال یکم موهای دست و پاش زیاد شده.منم شاید ببرم دکتر.سن بلوغم خیلی پایین اومده جدیدا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

ما خواهرم کلاس سوم بود بردیمش اونم دقیقا عین دختر شما هیکلش درشت بود و موهای زائدش هم از کلاس اول آروم اروم حس میکردیم داره رشد میکنه ، خلاصه مامانم بردش دکتر ، دکتر عکس از دستاش گرف که سن استخوانیش رو با سنش مقایسه کنه و آزمایش هم گرف ، مامانم نگران بود یوقت زود پریود شه و نتونه خودشو جمع و جور کنه ینی مامانم یجوری ناراحت بود که زندگیمون سیاه شده بود برامون دیگه دکتر که بردیم گف نه همه چی خوبه سن استخوانیش یکم بزرگتر از سن خودشه که خیلی مهم نیس ، الان خواهرم کلاس پنجمه خداروشکر هنو پریود نشده سینه هاش هم خیلی رشد نکرده ولی موهای زائد کامل اومدن

ربطی به درشتی نداره که اول ببین علائم بلوغ توش می بینی مثل رشد مو زیربغل و اونجاش رشد سینه هاش ا ...

دخرمن ۱۱سالشه یه کوچولو سینه رشد کرده یه مقدارموی زاید

دوست ندارم حالا حالا پریود بشه

پسرم کلاس هفتمه از پارسال تمام نشونه های بلوغ رو داره،الان تو کلاسشون هم از نظر قدی و هم وزنی بیشتره تا بقیه،بچه هایی ک تپلن زودتر بالغ میشن من فقط ازمایش تیروییدبردمش انجام داد مشکلی نبود الانم میذارم روال عادیشو طی کنه

حالا بلوغ زودرس دیگه شایع شده

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

واسه یه چکاپ ببرش..بعد بلوغ زود رس که به درشت هیکل بودن نیست..چون تو فامیل بوده بچه اندامش ریز بوده ولی همون ۱۰/۱۱سال به بلوغ رسیده

آدمی‌که‌تو‌بچگیش‌خودش‌به‌خودش‌املا‌میگفت‌خیلی‌وقته‌فهمیده‌نباید‌از‌کسی‌انتظار‌داشت...!

خواهر منو مامانم میبرد آمپول زدن س سال براش.ب تپلی ربطی نداره ببرش آزمایش بده خیالت راحت بشه.

چرا چاقی بلوغ جلو میندازه

دختر خودم چند سال تحت نظر

یک سال هم آمپول تعویق زده

ربطی به درشتی نداره که اول ببین علائم بلوغ توش می بینی مثل رشد مو زیربغل و اونجاش رشد سینه هاش ا ...

اره سینه هاش یکم بزرک شده ولی موهای زائدش درنیومده.دیروزم صورتش جوش زده بود.بعدزیرشکمش سمت چپشو نشون میدادمیگف درددارم

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏

من دخترام 8 سالشون بردم سینه هاشون را معاینه کرد و آزمایش هورمونی  نوشت گفت فعلا مشکلی نیست ولی بعضی موقع ها سینه ها شون را چک کن اگه یکی از سینه ها سفت و یه حالت فندق مانند پیدا کرد نشون بلوغ در دختراس.

اگه تحت نظر باشن بهتر برای قد کشیدن واینا 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دخترتون چندسالس.آیاظاهرشم تغییرکرده.دخترمن یکم سینه هاش بزرگ شده دیروزم دیدم روصورتش جوش زده.خیلی نا ...

ببرش دکتر حتما چک شه ، دکتر به خواهر من دارو نداد اصلا ولی شما ببر یه چک بشه زود به بلوغ نرسه