2777
2789
عنوان

تولد دخترم بود، فک کنم جاریم قهر کرد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 7597 بازدید | 71 پست

اونا هم لباس هاشونو عوض کردن اومدن نزدیک میز تولد، دیدم که از مادرشوهرم می پرسه کاپوی مامان و بابای بچه چیه؟ که مادرشوهرم به یونیکورن بزرگی که برای دخترم خریده بودیم اشاره کرد، اونم یه لبخند مسخره زد، کادوهای مهمان ها که تمام شد ما نیم ست طلایی که برای دخترم خریده بودیم رو هم بهش دادیم و جاری قشنگمم😁 اخم هاش رفت توی هم

موقع خوشامدگویی هم یه نگاه متعجب به لباس و موهای من کرد که من واقعا فک کردم لباسم لکی چیزی داره اینجوری نگاش می کنه چون رنگش روشن بود لباسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه نوشتم توی نوت کپی می کنم 😁 اصلا همگ کردم دیدم تعطیلش کردن🫣

میدونی هممون خوابمون میاداااااااامادرعین حال کنجاوهم هستیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣به همین دلیل حوصله ی صبرکردن نداریم😅

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

دیگه ساراجان( جاریم) رفت نشست سر میزش و تکون نخورد، نه چیزی خورد نه سر میز نهار رفت، منم رفتم دوبار تعارف کردم که چرا نمیری برای نهار گفت ممنون حالا میرم ولی نرفت، گفتم براش از غذاها بکشن ببرن، که اون رو هم نخورد، و ساعت ۲:۳۰ هم رفتن، گفت باید برم خونه ی مامانم

واقعیتش اینه خوشحال شدم که انقدر بهش فشار اومد و حسادت کرد چون وقتی من ازدواج کرده بودم از هییییچ آزار کلامی و مقایسه ای دریغ نمی کرد برام، از طلا و جهیزیه بقیه تا جشن عروسی شون و دستپتخشون

من که آزاری بهش نرسونده بودم، احترامشو هم به خاطر همسرم و برادرش همیشه نگه داشتم ولی اون یادش نبود زمین گرده، همیشه دنیا اونجوری نمیمونه برای من

تیر آخر  و همسرم زد، و بعد از کادوی دخترم به انگشتر گرون قیمت هم به من هدیه داد و جلوی جمع ازم ...

مثل جاری کوچک منه قبلاً که خونمون و عوض کردیم و همه وسایل هاشو نو کردیم برای دخترم تولد گرفتم اومد یعنی تو شوک بود اومد نشست یه گوشه

سری قبل اینقدر با جزییات تعریف نکردی بلااااااا!حالا آخرش یونی کورن بود یا خرس!سری قبل خرس گفتی🤣

یونیکورن بود، می خواستم بگم خرس که شناسایی نشم دیدم الاشم فایده نداره بقیه جزییات که هستن😁

تیر آخر  و همسرم زد، و بعد از کادوی دخترم به انگشتر گرون قیمت هم به من هدیه داد و جلوی جمع ازم ...

جوووووووون بابا😍🤣بااینکارشوهرت جاری که هیچی بقیه ی خانواده ی شوهرت هم تیرخوردن🤣🤣🤣🤣

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
2810