2777
2789
عنوان

کیا کیک خوب بلدن درست کنن لطفاااا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 64 پست
من یه نوع دستور دارم ولی امتحانش نکردم میخوای واست بفرستم 

بفرست مرسی😘

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مربوطه اگه تخم مرغ بیش از حد مجازش هم زده بشه کیک پودر میشه

همزدن تخم مرغ زیاد مهم نیس 

یا میزان مایعات و مواد خشک تناسب نداره 

یا دمای فر خیلی داغ بوده 

یا داغ داغ از قالب خارج کردن 

یا موقع پختن زیاد چکش کردن و در رو باز بسته کردن و دمای فر کم و زیاد شده

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
همزدن تخم مرغ زیاد مهم نیس  یا میزان مایعات و مواد خشک تناسب نداره  یا دمای فر خیلی داغ ...

چرا مهمه اینو از یه استاد خیلی معروف پرسیدم گفتن تخم مرغ بیش از حد مجاز زده بشه کیک حالت خورد شده و پودری میشه شما کیکو برش بدین کیک پودر میشه

به اندازه هم زدن تخم مرغ خیلی مهمه کم هم زده بشه ممکن کیک بوی تخم مرغ بگیره یا ممکن خوب پف نکنه و یا بیش از حد مجاز زده بشه ممکن پودر بشه 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
بفرست مرسی😘

تخم مرغ رو یکم بزن 

شکر و وانیل اصافه کن کشدار و کرم بشه 

بعد شیر و خرما که باهم میکس کرده باشی رو اصافه کن وبا قاشق یا لیسک همبزن اردو بکینگ پودر الک شدتو اضافه کن 

یکم از موادتو بردار و ۳ قاشق ارد اضافه کن تا غلیظ شه 

بعد کف قالبو روغنی کن و این موادی که غلیظ کردی رو بزار بعد هر چقد خرما که هسته هاشو در اوردی رو بزار دوستداشتی گردوو دارچین  هم بزار 

بعد بقیه موادو اضافه کن و فر از قبل گرم شده ب دمای ۱۷۰ باشه 

بزار ب مدت۱ ساعت 

تخم مرغ رو با شکر اونقدر بزن که کرم رنگ و کمی کشدار بشه بعد روغن و شیر اضافه کن بعد مواد خشک ، بکینگ پودرتم مونده نباشه، از قبل هم فر رو روشن کن که داغ باشه حین پخت هم در فر رو باز نکن چون پفش میخوابه.

2810