2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام خیلی ممنون ازهمه مامان باران جان سایز13در18هست و دوهه ای 15تومن افکت داشته باشه 6تومن اضافه میشه که از من نگرفت و هم روبرام دونه ای 12تومن زد اخه اشنای قدیم پدرشوهرمه خلاصه که خیلی قیمتش خوب دراومد با 6تا عکس 3در4 کلا 135تومن دادم البته تو سایت نمیدونم چرا تار و بی کیفیته خود عکسها به نظرم خیلی قشنگتره
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم از حرز که گفتم دوستان عزیز کپی کنید یا بنویسید.. حرز امام رضا: یا مَنْ دَلَّنى عَلى نَفْسِهِ وَ ذَلَّلَ قَلْبى بِتَصْدِیقِهِ اَسْئَلُک الاَْمْنَ وَ الاْیمانَ حرز موسی بن جعفر: اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُک بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِ وَ اَنْ تُنْجِینى مِنْ هذَا الْغَمِّ حرز فاطمه س بِسْمِ اللَّه الرَّحْمنِ الرَّحیمِ یا حَىُّ یا قَیومُ بِرَحْمَتِک اَسْتَغیثُ فَاَغِثْنى وَلا تَکلْنى اِلى نَفْسى طَرْفَةَ عَینِ اَبَداً وَ اَصْلِحْ لى شَاْنى کلَّهُ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمن ِالرَّحیمِ بِسْم اللَّهِ وَ بِاللَّهِ سَدَدْتُ اَفْواهَ الْجِنِّ وَالاِْنْسِ وَالشَّیاطینِ وَالسَّحَرَةِ وَالاَْبالِسَةِ مِنَ الجِنِّ وَالاِْنْسِ وَالسَّلاطینِ وَ مَنْ یلُوذُ بِهِمْ بِاللَّهِ الْعِزیزِ الاَْعَزِّ وَ بِاللَّهِ الْکبیرِ الاَْکبَرِ بِسْمِ اللَّهِ الظّاهِرِ الْباطِنِ الْمَکنُونِ الْمَخْزُونِ الَّذى اءقامَ بِهِ السَّمواتِ وَالاَْرْضَ ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ وَ وَقَعَ الْقَوْلُ عَلَیهِمْ بِما ظَلَمُوا افَهُمْ لاینْطِقُونَ قالَ اخْسَؤُا فیها وَلاتُکلِّمُونِ وَ عَنَتِ الْوُجُوهُ لِلْحَىِّ الْقَیومِ وَ قَدْ خابَ مَنْ حَمَلَ ظُلْماً وَ خَشَعَتِ الاَْصْواتُ لِلرَّحْمنِ فَلا تَسْمَعُ اِلاّ هَمْساً وَ جَعَلْنا عَلى قُلُوبِهِمْ اَکنَّةً اَنْ یفْقَهُوهُ وَ فى اذانِهِمْ وَقْراً وَ اِذا ذَکرْتَ رَبَّک فِى ((الْقُرْآنِ وَحْدَهُ وَلَّوْا عَلى اَدْبارِهِمْ نُفُوراً وَ اِذا قَرَاْتَ الْقُرْآنَ جَعَلْنا بَینَک وَ بَینَ الَّذینَ لا یؤْمِنُونَ بِالاْخِرَةِ حِجاباً مَسْتُوراً وَ جَعَلْنا مِنْ بَینِ اَیدِیهِمْ سَدّاً وَ مِنْ خَلْفِهمْ سَدّاً فَاَغْشَیناهُمْ فَهُمْ لایبْصِرُونَ اَلْیوْمَ نَخْتِمُ عَلى اَفْواهِهِمْ وَ تُکلِّمُنا اَیدیهِمْ فَهُمْ لاینْطِقُونَ لَوْ اَنْفَقْتَ ما فِى الاَْرْضِ جَمیعاً ما اَلَّفْتَ بَینَ قُلُوبِهِمْ وَلکنَّ اللَّهَ اَلَّفَ بَینَهُمْ اِنَّهُ عَزیزٌ حَکیمٌ وَ صَلّىَ اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرینَ حرز امام جعفر صادق بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ یا خالِقَ الْخَلْقِ وَ یا باسِطَ الرِّزْقِ وَ یا فالِقَ الْحَبِّ وَ یا بارِئَ النَّسَمِ وَ مُحْیىَ الْمَوْتى وَ مُمیتَ الاَْحْیآءِ وَ دائِمَ الثَّباتِ وَ مُخْرِجَ النَّباتِ اِفعَلْ بى ما اَنْتَ اَهْلُهُ وَ لاتَفْعَلْ بى ما اَنَا اَهْلُهُ وَ اَنْتَ اَهْلُ التَّقْوى وَ اَهْلُ الْمَغْفِرَةِ حرز موسی کاظم: اِلهى کمْ مِنْ عَدُوٍّ شَحَذَ لى ظُبَةَ مُدْیتِهِ وَاَرْهَفَ لى شَبا حَدِّه وَدافَ لى قَواتِلَ سُمُومِهِ وَ لَمْ تَنَمْ عَنّى عَینُ حِراسَتِةِ فَلَمّا رَاَیتَ ضَعْفى عَنِ احْتِمالِ الْفَوادِحِ وَ عَجْزى عَنْ مُلِمّاتِ الْجَوائِحِ صَرَفْتَ ذلِک عَنّى بِحَولِک وَ قُوَّتِک لا بِحَوْلٍ مِنّى وَلا قُوَّةٍ فَاَلْقَیتَهُ فِى الْحَفیرِ الَّذىِ احْتَفَرَهُ لى خائِباً مِمّا اَمَّلَهُ فِى الدُّنْیا مُتَباعِداً مِمّا رَجاهُ فِى الاْخِرَةِ فَلَک الْحَمْدُ عَلى ذلِک قَدْرَ اِسْتِحْقاقِک سَیدى اَللّهُمَّ فَخُذْهُ بِعِزَّتِک وَافْلُلْ حَدَّهُ عَنّى بِقُدْرَتِک وَاجْعَلْ لَهُ شُغْلاً فیما یلیهِ وَ عَجْزاً عَمّا یناویهِ اَللّهُمَّ وَاَعْدِنى عَلَیهِ عَدْوىً حاضِرَةً تَکونُ مِنْ غَیظى شِفاءً وَ مِنْ حَنَقى عَلَیهِ وَقاءً وَ صِلِ اللّهُمَّ دُعائى بِالاِْجابَةِ وَ انْظِمْ شِکایتى بِالتَّغْییرِ وَ عَرِّفْهُ عَمّا قَلیلٍ ما اَوْعَدْتَ الظّالِمینَ وَ عَرِّفْنى ما وَعَدْتَ فى اِجابَةِ الْمُضْطَرّینَ اِنَّک ذُو الْفَضْلِ الْعَظیمِ وَ الْمَنِّ الْکریمِ سْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ بِسْمِ اللَّهِ اِنّى اَعُوذُ بِالرَّحْمنِ مِنْک اِنْ کنْتَ تَقِیاً اَوْ غَیرَ تَقِىٍّ اَخَذْتُ بِاللَّهِ السَّمیعِ الْبَصیرِ عَلى سَمْعِک وَ بَصَرِک لا سُلْطانَ لَک عَلَىَّ وَ لا عَلى سَمْعى وَلا عَلى بَصَرى وَلاعَلى شَعْرى وَلاعَلى بَشَرى وَلا عَلى لَحْمى وَلا عَلى دَمى وَلا عَلى مُخّى وَلا عَلى عَصَبى وَلا عَلى عِظامى وَلاعَلى مالى وَ لا عَلى ما رَزَقَنى رَبّى سَتَرْتُ بَینى وَ بَینَک بِسِتْرِ النُّبُوَّةِ الَّذِى اسْتَتَرَ اَنْبِیآءُ اللَّهِ بِهِ مِنْ سَطَواتِ الْجَبابِرَةِ وَالْفَراعِنَةِ جَبْرَئیلُ عَنْ یمینى وَ میکائیلُ عَنْ یسارى وَ اِسْرافیلُ عَنْ وَرآئى وَ مَحَمَّدٌ صَلّىَ اللَّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ اَمامى وَاللَّهُ مُطَّلِعٌ عَلَىَّ یمْنَعُک مِنّى وَ یمْنَعُ الشَّیطانَ مِنّى اَللّهُمَّ لا یغْلِبْ جَهْلُهُ اَناتَک اَنْ یسْتَفِزَّنى وَ یسْتَخِفَّنى اَللّهُمَّ اِلَیک الْتَجَاْتُ اَللّهُمَّ اِلَیک الْتَجَاْتُ اَللّهُمَّ اِلَیک الْتَجَاْتُ حرز امام جواد: یا نُورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنى الْشُّرُورَ وَ افاتِ الدُّهُورِ وَ اَسْئَلُک النَّجاةَ یوْمَ ینْفَخُ فِى الصُّورِ حرز امام علی النقی بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ یا عَزیزَ الْعِزِّ فى عِزِّهِ ما اَعَزَّ عَزیزَ الْعِزِّ فى عِزِّهِ یا عَزیزُ ،اَعِزَّنى بِعِزِّک وَ اَیدنى بِنَصْرِک وَادْفَعْ عَنّى هَمَزاتِ الشَّیاطینِ وَادْفَعْ عَنّى بِدَفْعِک وَامْنَعْ عَنّى بِصُنْعِک وَاجْعَلْنى مِنْ خِیارِ خَلْقِک یا واحِدُ یا اَحَدُ یا فَرْدُ یا صَمَدُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ یا عُدَّتى عِنْدَ شِدَّتى وَ یا غَوْثى عِنْدَ کرْبَتى وَ یا مُونِسى عِنْدَ وَحْدَتى اُحْرُسْنى بِعَینِک الَّتى لاَتَنامُ وَاکنُفْنى بِرُکنِک الَّذى لا یرامُ حرز مولانا القائم علیه السلام بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ یا مالِک الرِّقابِ وَ یا هازِمَ الاَْحْزابِ یا مُفْتِّحَ الاَْبْوابِ یا مُسَبِّبَ الاَْسْبابِ سَبِّبْ لَنا سَبَاً لا نَسْتَطیعُ لَهُ طَلَباً بِحَقِّ لا اِلهَ اِلا اللَّهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیهِ وَ عَلى آلِهِ اَجْمَعینَ
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
ممنونم لیلا جان من از پوشک راحت شدم خیلی خوبه خیلی امروز از صبح تا بعدازظهر تو یه پاساژمشغول خرید چادر بودیم همراه خواهرم کارمون خیلی طول کشید 2بار گفت جیش دارم و بردمش سرویس راستی چند روزه برای بیرون رفتن هم دیگه نمیذاره شورت چسبی(همون پوشکه این اسم جدیدشه) براش بپوشونم و اصلا یادش نمیره و قشنگ میاد میگه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
لیلا جان حیف نیست تو که قصد داشتی جا به جا بشی خب پسرتو از پوشک میگرفتی و یکدفعه قشنگ زندگیتو میشستی چون خیلی فرشها کثیف و نجس میشه من که به امید خدا بعد عید میخوام جا به جا بشم و همه چیمو میشورم و راحت میشم الان اعصابم از دست خونه زندگیمو نجسیش خرده
مامان باران منظورت از اموزش دایره چیه؟ من که 3 -4 ماهه پیش دایره و مربع و مثلث را تو دفتر نقاشی برا دخترم کشیدم و اسمشونو یاد گرفت . هرجا میدید اسمشو میگفت لنا خسته نباشی و تبریک موفقیتت در پروزه از پوشک گیری. عکسای گل پسرت هم عالی شده هزار ماشالا منم لباس عید براش بخرم . فروردین میبرمش اتلیه . من یه شورت برا دخترم خریدم عکس سیندرلا روشه حالا دیگه شلوار نمیپوشه سالنمون سرده
زندگی را دوست دارم ...
ترنم جان و مامی شاد عزیز از اینکه به دخترکم رأی دادید ممنونم... تقریبا مداد و خودکار رو خوب دست میگیره و عاشق نقاشی کردنه... ی سرسید داره که توی اون همه چی میکشه... دایره رو تقریبا یاد گرفته... خب برم سراغ مربع و مثلث...
دوستان لباس عید خریدید؟؟؟ لباس تو خونگی برای عید هم باید بگیریم ها(البته اگه نیازه) اگه کسی تو شهر یا منطقه اش تخفیف خوب سراغ داره بگه تا همه استفاده کنیم...
پوشاک رولان حراجش 50درصده ... ایرانیه اما بسیار با کیفیت، تو خونگی و گهگاه مهمونی هم داره، با اینحال ارزش داره ... در تهران، تو خیابان 17شهریور شمالی بین شهدا و امام حسین دو تا مغازه به عنوان باز باران... لباسهای قشنگ و قیمت مناسب و با کیفیتی دارن رنج قیمتی 25-28-30-35-... ولی شیک و جنس خوب ها... برای کادویی هم مناسبه..
2810