2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام به همه مامانای عزیز... smiley]s/sm65.gif[/smiley] اولی به خاطر اینکه صبحها که الناز میبرم خونه مامانم یا عمه اش با گریه ازمون جدا میشه و میگه بریم خونه خودمون دومی به خاطر آزار و اذیتها و لجبازی و یکدندگی الناز که ماشا الله تمومی نداره و روز به روز بیشتر میشه و واقعا خسته کننده است سومی هم دلیل خاصی نداشت ...
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
دیروز صبح وقتی که دیگه اماده شده بودیم برای رفتن و میخواستیم بریم بیرون از خونه .. با یه حالت خیلی مظلومانه و معصومانه به من میگفت... مامان تو رو خدا خونه خودمون بمونیم ...نریم .. تو رو خدا .. خیلی دلم به حال خودم و بچم سوخت ... درسته که خانمهای امثال من که شاغل هستند و بچه دار زیادند ولی یه وقتایی ادم دوست داره بمونه خونه و کلی صفا کنه با بچش.. ( به غیر از تعطیلات رسمی ) هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیروز صبح وقتی که دیگه اماده شده بودیم برای رفتن و میخواستیم بریم بیرون از خونه .. با یه حالت خیلی مظلومانه و معصومانه به من میگفت... مامان تو رو خدا خونه خودمون بمونیم ...نریم .. تو رو خدا .. خیلی دلم به حال خودم و بچم سوخت ... درسته که خانمهای امثال من که شاغل هستند و بچه دار زیادند ولی یه وقتایی ادم دوست داره بمونه خونه و کلی صفا کنه با بچش.. ( به غیر از تعطیلات رسمی ) هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
سلام به همگی وخسته نباشیدبه لنای عزیزبابت پوشک گرفتن پسرت واقعا خوش بهحالت من که داغونم
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
دیروز رفتیم خونه جاریم اونجا جیش کردانقدرعصبانی شدم که مجبورشدم کتکش بزنم فقط گریم گرفته بود .خداخیرش بده جاریم خیلی خوب ومهربونه میگفت خودم بچه کوچیک دارم فرشام نجسه اصلاخودتوناراحت نکن
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
تقریبایه نیم ساعت باهاش قهرکردم هرچی صدام میزدجواب نمیدادم اخرشم بهش گفتم.من دختری که توشلوارش جیش کنه رودوست ندارم ازاخرگریش گرفت اومدمنوبغل گرفتو میگفت دیگه توشلوارم جیش نمیکنم دخترخوبی میشم
ازقهربدش میاد میگم یه چندوقت همین روشو پیش بگیرم ببینم چی میشه !!!بیرون که میریم خوبه میگه جیششو ولی توخونه نمیگه جیش شماره دوروهم که اصلا هروقت عشقش بکشه میگهوااای شایدخنده دارباشه ولی واسم دعاکنید دیگه اعصاب واسم نمونده
سلام طهورا جان ممنونم عزیزم ولی واقعا زجر اوره این ازپوشک گرفتن من هم داغونم باورکن خیلی خسته ام خیلی سخته پسرمنم بیرون از خونه عالیه ولی توی خونه انگار نه انگار من هرنیم ساعت یا45مین با هزار ادا و بازی میبرمش ولی ب خیلی وقتها هم تو اون فاصله جیش میکنه تموم فرشام نجسه از خونم بدم اومده ولی خب ته تهش حس خوبی داره ادم که از پوشک کردن راحتی
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
طهورا و همه مامامانای عزیز به هیچ عنوان بچه هاتونو بابت دسشویییی دعوا نکنید بلکه برعکس محبتتونو زیادتر کنید که مطمین باشید زودتر جواب میگیرید خونه ای که بچه 2 ساله داره مطمینا نجس میشه پس دیگه بی خیال این مورد باشید. وقتی بچه هاتون رو فرش خراب کردند ارامشتونو حفظ کنید خودخوری کنید و ببرید بچه را بشورید و برای هزارمین بار توضیح بدید که تو دسشویی باید بره یه کم فقط چهره در هم داشته باشید و بعد از توضیحات دوباره مهربون بشید .
زندگی را دوست دارم ...
طهورا جان چند وقته از پوشک گرفتیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم از دیروزه اومدم خونه خواهرم ولی از استرس دارم دیوونه میشم امشب هم خونه داداشم دعوت بودیم دیگه داشتم از استرس خفه میشدم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام لناجون.......من ازهجده ماهگی بعضی اوقات میبردمش دستشویی ولی همچنان پوشک بود که فقط اشنابشه ولی ازمهر که دوسالش کامل شددیگه پوشکش نکردم حتی تومهمونیا الانم که جیش میکنه ازلجبازیشه وگرنه خوب بلده که بایدتودستشویی جیش کنه
سلام مامانای گل منم پسرمواز مای بی بی گرفتم حدود ۱ماهه. زیاد زندگیمو نجس نکرد. عاشق کتاب داستانه. ولی دوست دارم باهاش بیشتر کار کنم
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم
دوستان دخترک من حالش بده الان 5روزه که ببخشید اس ه ا ل و ا س ت ف راغ گرفته ... خوب نمیشه... کاملا زیر چشماش گود شده و ضعیف شده....
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
سلام به مامانای گل... از خونه تکونی چه خبر؟؟؟ کوچولوهاتون کمکتون میکنن؟؟؟ من با وجود اینکه دخترکمو از پوشک نگرفتم میخوام فرشهامو بشورم بس که آلوده است... میترسم اسفند اگه بدم بهم دیر بدن تا20بهمن میدم برای شستشو... هرچه باداباد...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
2810