2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
اره منم هروقت دخترم سرمامیخوره میگن حواست نبوده بچه سرماخورده منم میگم اره برف میومد لباساشودراوردم لخت فرستادمش توحیاط درم بستم نزاشتم بیاد تو .والا .دیگه ازمادرمهربونتر ودلسوزترم مگه هست؟؟؟
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
سلام امروز سایت برای من باز نمیشد واقعا من اینو نمیفهمم که یعنی واقعا بقیه نمیفهمن از مادر دلسوزتر هیچ کس نیست؟؟؟؟؟؟ چه جمله خوشگلی گفتم بی خیال بابا ولی خب من با این که در بسیاری موارد خیلی از خانواده همسرم دلخورم خداییش تو امر بچه داری تو این 2سال و 3ماه سر سوزن حتی سرسوزنی دخالت نکردن و درهیچ موردی نظر ندادن خداییش خودمم سعی کردم بچه داریم تک باشه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی واقعا اتفاق ممکنه برای هربچه ای بیفته باید اینو بفهمن من بارها به همسرم این خصوصیت خوبشونو گفتم فقط2بار خواهر بزرگه که خیلی افتخار میکنه 3تا بچه بزرگ کرده درمورد پوشک گرفتن سوال کرد که صفحات قبلی گفتم....
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
یه چیز جالب این که پسرمن بیرون از منزل فوق العاده درمورد جیش همکاری میکنه یعنی تو این 17روز جایی رفتیم اصلا خطا نکرده و حسابی حواسش جمعه امشب خونه مامانم بودم هربارجیششو گفت 3روز هم بود که شکمش کار نکرده بود که بعدشام اومد گفت جی جی دارم سریع بردمش اولش کمی مقاومت کرد ولی اینقدر شادی کردم و وعده پارک و سرسره بهش دادم که کارشوو تو دستشویی کرد و اومد حالا فردا باید باباش ببرش پارک
عکس دومی چرا تار شد اینجا؟؟؟؟؟؟ البته اونروز اینقدر بد قلقی کرد که تنوع عکساش کم شد و لباسشم عوض نکردییم
وای لنا جووووون.. چه کوچولوی خواستنی... لا حول ولا قوه الا بالاه... براش اسفند دود کن... ماشاالله انشاا... ی عروس خووووووووووووب عینهو دخترای تو گروه نصیبت بشه...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
راستی دوستان بهتره که حرز امام ها رو بنویسید و به گوشه ای از لباس بچه هاتون آویزون کنید.. حرز امام جواد خیلی خوبه... باعث میشه بچه ها ایمن باشن... انشاا.. به محض دسترسی ی بخش از حرزها رو براتون میذارم تا کپی کنید و پرینت بگیرید..
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
2810