2777
2789
عنوان

ميشه بجه رو يه سال ديرتر برد مدرسه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 92 پست
خواهر ما زودتر رفتیم کجارو گرفتیم فقط زودتر از بچگیمون گذشتیم

مكه مدرسه مانع بجكيه؟ همينطورى هم عمر بجه داره تو اين سيستم اموزشى تلف ميشه تازه بيايم خودمونم دستى دستى يه سال عقبش بندازيم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا اینکارو نکنید بزارید بچه بره  اینطوری خیلی مشکلات واسش پیش میاد

غیر از مشکلات نحوه تدریسشم هست الان با زمان ما خیلی فرق میکنه من پسرم ششم رو تموم کرد امسال میره هفتم اصلا روش تدریس فرق میکنه تو آنلاینی منم پا به پاش میشستم نگاه میکردم ریاضی رو تا یاد بگیرم 

بنظر من لازمه بجه بره مدرسه تا اجتماعى تر بشه

ببین الان هزینه شهریه بالاست بهش اصرار نکن خودش شرایط اوکی باشه می فرسته بچه شو الان یه کوله مدرسه ۳۰۰ تومن قمقمه اب جامدادی مدادرنگی دفتر ظرف غذا کفش لبلس تغذیه روزانه هزینه سرویس رفت برگشت و...دیرترم بره چیزی نمی شه

نه اینطوری یادگیری بچه بهتره زودتر بره ک چی بشه ی سال دیرتر بره اینطوری تو هرپایع موفق تر هست 

زياد تفاوتى تو ميزلن يادكيرى نداره تو بعضى كشورا از ٥ سالكى ميرن كلاس اول يعنى بعد از اتمام ٤ سالكى 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خانوما پسر مم اسفند نود وشش دنیا اومده امسال باید بره پیش دبستانی؟؟؟؟

نه سال ديكه بايد بره

چرا؟ امسال مصوبه اومد مهرماهی ها میتونن برن کلاس اول، اما من نفرستادم. یعنی با هر کی مشورت کردم گفت ...

هنوز تو عالم بچگیه، دلش بازی میخواد، اصلا به درس توجه نداره، الان 14 سالشه، اما انگار اصلا کودکی نکرده، بچه با بچه فرق داره، این مدلش اینجوریه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
دوستای گلم پسرم متولد 97/3/15هست کی باید بره پیش دبستانی

١٤٠٣ بايد بره بيش دبستانى

زياد تفاوتى تو ميزلن يادكيرى نداره تو بعضى كشورا از ٥ سالكى ميرن كلاس اول يعنى بعد از اتمام ٤ سالكى& ...

آخه روش آموزش و محتوای آموزش هم تو اون کشورا فرق داره، نه مثل ایران

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
دختر منم آذر ۹۵دنیا اومده.الان باید بفرستمش مهد کودک ؟

نه بايد بفرستيش بيش دبستانى