2777
2789
عنوان

ميشه بجه رو يه سال ديرتر برد مدرسه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 92 پست
مهدکودک واجب نیس بره یا نره  خوبه ولی واجب نیس  درضمن پسر من مهر ۹۵ هس امسال بخشنامه او ...

نه اينجا براى ثبت نان كلاس اول مدرك بيش دبستانى واجبه

ولى منم مثل شما دوست دارم به موقع و حتى زودتر بره مدرسه دوس ندارم الكى يه سال بندازمش عقب

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ اجباری نیست من شاید دوره دبستان رو خودم به بچم آموزش بدم اصلا نفرستم مدرسه

عزیزم برای پیش دبستانی نفرستادن کاری ندارن ولی برای مدرسه باید دلیل موجه داشته باشی ...من یکسال دیر تر دخترمو فرستادم کلی زفتم اموزش پروش و اومدم تا مدرسه قبول کرد...

۵ سالگی و مدرسه😳 بچه ۵ ساله هنوز سن پیش دبستانشم نیست

بچه من ۵سالشه و امسال نوشتمش پیش دبستانی

با زمانه ما فرق کرده سن مدرسه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بیخیال قانون، من اگه زمان به عقب بر میگشت، دخترمو که نیمه اولی هست ماه تولدش، حتماااا و بدون شک یه س ...

جرا؟ 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ولى بنظر من ادم جرا بايد الكى بجه اش و يه سال عقب بندازه من تازه دوست دارم زودتر بره مدرسه البته بجه ...

نه اینطوری یادگیری بچه بهتره زودتر بره ک چی بشه ی سال دیرتر بره اینطوری تو هرپایع موفق تر هست 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
اره میشه فقط میره امتحان میده میاد

بنظر من لازمه بجه بره مدرسه تا اجتماعى تر بشه

ما فامیلامون بچه هاشون پیش دبستانی نرفتند فقط وقتی رفتن برای ثبت نام گفتند که تو کلای های آمادگی که یکماه هست شرکت کنید اونام تو مرداد ثبت نام کردند و از مهر هم میرند اول

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
سال دیگه باید بره کلاس اول امسال هم اجباریه پیش دبستانی دلبخواهی که نیس

اجباریه واقعا؟

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑