2777
2789
عنوان

ميشه بجه رو يه سال ديرتر برد مدرسه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 92 پست

خواهرزادم من خرداد ۹۶هست امسال میره پیش دبستانی دو

پارسال پیش دلستانی یک بود

ولی من خودمم میخوام پسرمو یکسال دیرتر بفرستم

هر چی از این محیط اموزش پروش و تحت فشار بودن دور باشه و دیرتر واردش بشه من خیالم راحت تر

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نکن اینکارو مخصوصا اول دبستان مگه اینکه خودت معلم باشی 

خودم معلم نیستم ولی مطمئنم از 90درصد معلمان بهار بلدم،

خواهرامم خودم یاد دادم تو دوران کرونا الان از همه هم کلاسی های پایه قوی تری داره

۴۰۲ پیش میره ۴۰۳ مدرسه... شش ماه اول هستن ۶سالگی میرن مدرسه امسال ۹۵ ها میرن کلاس اول سال بعد ۹۶ه ...

بله ببخشيد اشتباه شد

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ببین الان هزینه شهریه بالاست بهش اصرار نکن خودش شرایط اوکی باشه می فرسته بچه شو الان یه کوله مدرسه ۳ ...

وا انقد بولداره كه نكو

بعدم من هيج اصرارى ندارم ديشبم كفتم شايد سهوا اشتباه حساب كرده سن بجه رو بخاطر همين كفتم وكرنه اصرارى ندارم متقاعدش كنم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ببین الان هزینه شهریه بالاست بهش اصرار نکن خودش شرایط اوکی باشه می فرسته بچه شو الان یه کوله مدرسه ۳ ...

كدوم بدر و مادرى دلش مياد بخاطر بى بولى بجه رو عقب بندازه فوقش ميرى از يكى قرض ميكنى تازه انقد نهاد حمايتى هست 

مربی مدرسه پسرم گفته همه رو ی جا نخرین تیکه تیکه بگیر به کسی فشار نیاد 

❤❤خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه❤❤