2777
2789
من پوستم خشک میشه اعصابم بهم میریزه 

آخ دقیقا الان هم هنوز یک ماه مونده همینطور شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
ساعت میاد سر جاش عالیه که دیگه مجبور نیستیم یک ساعت زودتر بیدار شیم بریم مدرسه یا سر کار از بهار به ...

وای نه

شما نظر مامانمو دارید

پن اینقدر بدم میاد

چون حس میکنم زودتر شب میشه و من از شب به شدت متنفرم

وقتی فروردین میشه ۱ساعت ساعت رو میکشن جلو من ذوق میکنم

اینقدری که واسه این ذوق میکنم برای سال‌نوری ذوق نمیکنم🤣

البته الحمدلله امسال شهر خودم نیستم و برای دانشگاهم ی شهر دیگه‌‌ام و شاید زودتر این شبای لعنتی بگذره

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من افسردگی میگیرم چون دوست داشتم شرایط زندگیم، اینی که هست نبود واسه دل خودم حسرت می‌خورم انگار پا ...

منم جدیدا افسردگی گرفتم به خاطر گذشتم البته قبلنا نداشتم بعد ۴ سال گذشته کم کم جلوی چشام میان بابتشون حسرت میخورم

قبلاً عضو نی نی سایت بودم با نام کاربری آناواگاهی وقتا لازمه به گذشته مون بگیم ممنون که این همه راه با من اومدی من مجبورم برم چون دارم از الآنم لذت میبرم و برای آینده نقشه قشنگی کشیدم خداحافظ 🌸🍃   
وای نه شما نظر مامانمو دارید پن اینقدر بدم میاد چون حس میکنم زودتر شب میشه و من از شب به شدت متنف ...

من با اینکه دانشگاهم شهر خودمونه ولی یه ساعت یه ساعت و نیم تو راهم

قبلاً عضو نی نی سایت بودم با نام کاربری آناواگاهی وقتا لازمه به گذشته مون بگیم ممنون که این همه راه با من اومدی من مجبورم برم چون دارم از الآنم لذت میبرم و برای آینده نقشه قشنگی کشیدم خداحافظ 🌸🍃