2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که کلا دوماهه افسردگی گرفتم

قبلاً عضو نی نی سایت بودم با نام کاربری آناواگاهی وقتا لازمه به گذشته مون بگیم ممنون که این همه راه با من اومدی من مجبورم برم چون دارم از الآنم لذت میبرم و برای آینده نقشه قشنگی کشیدم خداحافظ 🌸🍃   

من عاشق پاییز و هوای پاییزم از تابستان وگرماش متنفرم هوا که خنک میشه حالو هوام عوض میشه

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!

من پاییز دوس ندارم اونم شمال که همش بارون میاد زمستون رو دوس دارم😍

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
خوش به حالتون. از زندگیت راضی هستی؟

معمولی 

نه عالی نه داغون ...

یه انرژی خاصی دارم با اومدن پاییز 

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!
من افسردگی شدید میگیرم از شهریور شروع میشه حالم به شدت بد میشه مدام میرم تو گذشته افسوس گذر عمر و عم ...

منم از شهریور شروع میشه منم پاییز افسردگی میگیرم غروبا گریه میکنم

من‌عاشق پاییزم مخصوصا بارونش  .

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔

پاییز و درختان زیبا ، برگهای خشک شده ی روی زمین ریخته ، هوای دلپذیر نه سرد و نه گرم ، نعمت خداوند مهربونه ، حیف و بی انصافیه که ازش انتقاد کنیم ، سستی و ضعفای زندگیمون به فصلها مربوط نمیشن ....‌‌ 

من به شدت متنفرم نمیتونم تنفرم رو  از پاییز به خصوص مهر و آبان بگم ساعت رو هم که میکشن عقب ف ...

ساعت میاد سر جاش عالیه که دیگه مجبور نیستیم یک ساعت زودتر بیدار شیم بریم مدرسه یا سر کار از بهار به خاطر ساعت جلواومدنش عذاب میکشم همون ی ساعت خواب و زندگیمو بهم میریزه.چقدر فرق

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

من برعکس از بهار و تابستون بدم میاد به جاش عاشق پاییز و زمستونم اصلا امید به زندگیم میره بالا

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

پاییز بیاد من سکته میکنم 😭😭😭😭😭خاطره خوب دارم ک دیگ نیست خاطرات

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
2810