2777
2789
در میاد خون ها بو نمیگیرن تمیز تر از پد هست

هر چند ساعت باید تعویض بشه؟

من دوست دارم برم همونجاییی که آنه در قصه هاش بود شایدم الان باشم … با یک صلوات و حمد قشنگت برای رسیدن به آرزوهام بهم انرژی مثبت بده و منو راهی سفر کن و منم ندیده دوستت دارم و میگم انشاالله آرزوهات زود زود برسی البته صلاح باشه…. یادتم باشه چیزی به زور از خدا نخواه وگرنه ….

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم خداروشکر اومدید اینا چی میگن بخدا تو این سایت یجوری ادا در میارن انگار شوهر نکردن رابطه نداشت ...

خب درکی از اندازه کاپ یا بهداتش یا طریقه مصرفش ندارن

روزهای اولی که پد یکبار مصرف اومده بود زنان زیادی میگفتن وای کثیفه ما همون پارچه رو میذاریم ولی زمان به مرور باعث شد متوجه بشن پد یکبار مصرف از پد پارچه ای بهتره

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

استفاده نمیکنم ولی واقعا سوال منم هست 

هر کس بلده درست راهنمایی کنه. بلد هم نیستین خب بگین نمیدونیم کاپ قاعدگی خیلی چیز عجیبی نیست. این همه آدم دارن استفاده میکنن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
ممنونم خداروشکر اومدید اینا چی میگن بخدا تو این سایت یجوری ادا در میارن انگار شوهر نکردن رابطه نداشت ...

شما خونریزیت قطع میشه ؟ چند روز اول میزاری ؟

من دوست دارم برم همونجاییی که آنه در قصه هاش بود شایدم الان باشم … با یک صلوات و حمد قشنگت برای رسیدن به آرزوهام بهم انرژی مثبت بده و منو راهی سفر کن و منم ندیده دوستت دارم و میگم انشاالله آرزوهات زود زود برسی البته صلاح باشه…. یادتم باشه چیزی به زور از خدا نخواه وگرنه ….
کلا دیگه نینی ساید بدرد نمیخوره کلا چهارتا کاربر سراغ دارم که جواب منطقی میدن بقیه یه مشت بچه بی اطل ...

الان عزیزم خودتم جز بی اطلاعا هستی که وگرنه سوال نمیپرسیدی بعضیا انگار طلب دارن از کاربرا انتظار دارن تاپیک بزنن مردمم مجبورن جواب بدن شما که بلد نیستی استفاده کنی استفاده نکن که مجبور نشی از یه مشت بچه بیییی اطلاع  سوال کنی خانم با اطلاع

الآن خون ها اون تو میمونه نمیگنده

مگه پدتو چندسال ی بار عوض میکردی!؟ خوب تو همون تایم اینم تخلیه میکنی😑

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

میتونی گوگل سرچ کنی قشنگ میاره قبل اینکه بخای خارجش کنی دستتو حتما تمیز بشور 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره