2777
2789

اره درسته 

به امید روزی که یکسری بیشعوری ها کمتر بشه مخصوصا تو ضمینه کاپ

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان عزیزم خودتم جز بی اطلاعا هستی که وگرنه سوال نمیپرسیدی بعضیا انگار طلب دارن از کاربرا انتظار دار ...

شما مثل اینکه حالت خوش نیست این سواله که تو تبادل نظر پرسیدم و گفتم اونا که استفاده کردن بیان دیگه ینی چی عوق چندش پام درد گرفت فلان بیسار مجبورتون نکردن همه جا سرک بکشید که

شما میدونی چه برندی از همه بهتره و کدوم سایت معتبره؟ برای زایمان سزارین همون سایز یک خوبه به نظرت؟

میدونم لونت برند خوبی هست ولی از هیچ برندی بد نشنیدم

اگر خونریزی نرمال دارید همون یک خوبه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

تو برنامه باسلام بزن کاپ قائدگی اونجا فیلم گذاشتنش رو قشنگ نشون میده البته با یه چیز دیگه آموزش میده فکر بد نکنین 😂ولی خوبه 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
میدونم لونت برند خوبی هست ولی از هیچ برندی بد نشنیدم اگر خونریزی نرمال دارید همون یک خوبه

من میترسم عفونت کنه🥲

من دوست دارم برم همونجاییی که آنه در قصه هاش بود شایدم الان باشم … با یک صلوات و حمد قشنگت برای رسیدن به آرزوهام بهم انرژی مثبت بده و منو راهی سفر کن و منم ندیده دوستت دارم و میگم انشاالله آرزوهات زود زود برسی البته صلاح باشه…. یادتم باشه چیزی به زور از خدا نخواه وگرنه ….
من میترسم عفونت کنه🥲

اگر نظافت رو رعایت نکنید از هر چی استفاده کنید احتمال عفونت هست

وگرنه کاپ سیلیکون پزشکی هست و عفونت نداره

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی