2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای پاهام درد گرفتتت

اره والا😂😂😂😂

همشحسمیکنی یه چی توئه😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
چه کارایی میکنینا  نوار چشه مگه آخه  تصور اینکه چندین ساعت یه پلاستیک تو بدنم باشه و پر ...

عزیزم شما میتونی پد استفاده کنی و ابدا اجباری نیست کاپ امتحان کنی

منم از تصور دو تا بچه داشتن حالم دگرگون میشه ولی اینو توی صورت مادرا نمیزنم چون شرایط اونا انتخاب خودشونه و حتما لذت میبرن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بله باید چمباتمه بزنی کمی انگشت سبابه و شست رو داخل کنی

ممنونم خداروشکر اومدید اینا چی میگن بخدا تو این سایت یجوری ادا در میارن انگار شوهر نکردن رابطه نداشتن اون پد کثیفو عوض نکردن هی ای وای چندش فلان

ادا در نیوردیم واقعا تنگیم😎😎

@نی_نی_یار_پنج    

نی نی یار صحبت ایشون صحیح نیست

من دوست دارم برم همونجاییی که آنه در قصه هاش بود شایدم الان باشم … با یک صلوات و حمد قشنگت برای رسیدن به آرزوهام بهم انرژی مثبت بده و منو راهی سفر کن و منم ندیده دوستت دارم و میگم انشاالله آرزوهات زود زود برسی البته صلاح باشه…. یادتم باشه چیزی به زور از خدا نخواه وگرنه ….
عزیزم شما میتونی پد استفاده کنی و ابدا اجباری نیست کاپ امتحان کنی منم از تصور دو تا بچه داشتن حالم ...

عالی حرفات

من دوست دارم برم همونجاییی که آنه در قصه هاش بود شایدم الان باشم … با یک صلوات و حمد قشنگت برای رسیدن به آرزوهام بهم انرژی مثبت بده و منو راهی سفر کن و منم ندیده دوستت دارم و میگم انشاالله آرزوهات زود زود برسی البته صلاح باشه…. یادتم باشه چیزی به زور از خدا نخواه وگرنه ….