2777
2789

سلام. تو ذخیره شده های اینستای شوهرم دیدم: یه کلیپی هست اگ دیده باشین سام درخشانی مال ی تیکه فیلمه. انگار  ک اکسشو بعداز چندسال میبینه دختره هم بهش میگ سفید کردی. اینم میگ اره چون من مثل تو نمیتونم زود فراموش کنم. 

بعدش اخرش مینویسه : یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر یار فراموشکار من. اینو ذخیره کرده شوهرم. 😭😭😭😭

من میدونم ک چندسال پیش یکیو میخاسته میره خواسگاریش نمیشه بهم برسن. اونم الان ازدواج کرده. ینی شوهرم ب یاد اون اینو ذخیره و لایک کرده ؟ 😔😔😔 

بهش گفتم اینو چرا ذخیره کردی گفت از اون تکیه اش ک میگ سفید کردی خوشم اومده منم دارم سفید میکنم کم کم ۳۴ سالمه. 

دیگ کلییی قربون صدقم رفتو گفت اونی ک تو فکرمیکنی نیست. همین الان بمیرم اگ دروغ بگم . فقط تو توی قلب منی. تار موتو با دنیا عوض نمیکنم و .... از اینااا. گفتم ماس مالی نکن 💔

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب حالا یه چیزی دیده یاد گذشته افتاده نه این که از قبل بهش فکر کنه مثل هممون که با دیدن کلیپ یا عکسی ...

از همین میسوزمممممم

چرا باید یادش بیوفته و خوشش بیاد ذخیره کنه. 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 

ی باغچه رو هرچی بیل بزنی کرم پیدا میکنی. بزارین همونجوری باغچه بمونه چرا بیل میزنین. همه ما ی گذشته ای داشتیم. من خودم دوس ندارم و اجازه نمیدم کسی گذشته مو شخم بزنه ب هر حال هرچی بوده و شده الان اینجام. ب زندگیتون برسین حال همو خراب نکنین 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

تو ذخیره شده های اینستای شوهرتونم نگاه میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

سفید کردی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی موهات سفید شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
ی باغچه رو هرچی بیل بزنی کرم پیدا میکنی. بزارین همونجوری باغچه بمونه چرا بیل میزنین. همه ما ی گذشته ...

خب نباید ب گذشته اش فکر کنه . 

اون خانم هم الان شوهر داره بده. 

چرا باید احساسی بشه ذخیره کنه ک هی نگا کنه

سفید کردی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی موهات سفید شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله

تو ذخیره شده های اینستای شوهرتونم نگاه میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نخیر کنارم بود هرشب ذخیره هاش نگا میکنه منم دیدم مدتیه دارم این صدارو میشنوم انگار تکراریه 

ی کلیپ بوده خیلی سختش کردی

قلبم ب درد اومد. ک ب اون فکر‌کرده و ناراحته هنوزم 😭😭😭😭. الانم وارم گریه میکنم