2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1231399 بازدید | 63704 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بخرم دیگه آسایش ندارمبرای شما چون خودشون ویلا دارن اونقدر پیش شما نمیانولی منم میدونم هم میخوان ک ...

مادر شوهر منم خونه باغ داره 

من و همسرم میگیم رو رختخواب اونجا پیرزن هشتاد ساله هم بخوابه، حامله میشه🙈🙈🙈🙈 

یعنی هر کی تو فامیل نامزد می‌کنه میاد کلید میگیره 

دوست شوهرم زنگ میزد من اون سمتها هستم میرم کلید رو از فلانی میگیرم، یعنی می‌دونه کلید دست کیه 

بعد شنیدیم متاسفانه به جای خانومش بارها با دوست دخترش رفته بود 

خواهر شوهر ویلای کردان و شمال داره، من فقط یکبار کردان یه ناهار رفتم 

شمال اصلا نرفتم 

بسته به شرایط داره ولی ما خودمون هم داشتیم و بی نهایت سخت بود 

اما مثلا کیش خوبه 

باید با پرواز برن و خب خیلی محدودتر میشه و برای پاییز و زمستون خیلی خوبه 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
یکی از دوستای من خریدمیگفت هر بار میرفتیم مثلا ریلکس کنیم و خلوت کنیمیکی سر می‌رسیدیه بار خواهرم یه ...

آره اینم‌هست باید از همون اول رو ندیدن یا خیلی اطرافیانتون منظم و باشعور باشن اینش خیلی مهمه... حالا امیدوار من خودم روستا زاده هستم ویه درصد زندگی روستایی رو دوس ندارم فقط برای گاهی تعویض روحیه دوس دارم....بااینکه آرزومه به مزرعه ی تروتمیز داشته باشم بازم زندگی اصلیم رو تو شهر وشلوغی دوس دارم‌....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام به دوستای خوبمامیدوارم حال تک تکتون خوب باشه وخوشی مهمون دل مهربونتون باشه.بعداز مدتها اومدم گف ...

سلام دتر🫂🫂🫂🫂♥️♥️♥️😘😘😘😘

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
احسنت به حسن انتخابت همه ش دیدم 😅😅عالی بود دینامیت خیلی از همه اینها قشنگ تر بود به نظرم.

ارههههه دینامیت عالی بود 

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

گناه فرشته پوست شیر یاغی بازنده سرگیجه زخم کاری سری جدیدش ....کلی فیلم تموم شده هست اما خب سلیقه ات ...

ممنون عزیزم😘چنتاشو جدیده ندیدم..برم ببینم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

رعدی من اصلا وقت قهر کردن ندارم😅یکساعت پیش دلم خاست خر بشم😂قرار بود دور میدون پیاده شم خرید کنمامش ...

واقعا چه اخلاق خوبی داری😅

من زود بهم برمیخوره،کینه ایم هستم😡سخته خودآدم خیلی اذیت میشه

باید شل کنم کم کم🤔

کلا شمال که هیچ هرجا یه خونه باغ داشته باشی همیشه چند نفر پیدا میشن که توقع دارن بهشون سرویس بدی یا ...

ارههههه🥴انتظار بیجادارن همش

عاقا ویلا میلا نداریم که پزشوبدیم😅

عوضش انقدربه اون ور آب نزدیکیم که ناهاروتوشهرخودمون بخوریم عصرونه رو میتونیم توترکیه بخوریم🤣🤪

رفتم تاپیک پربازدید رو خوندمکبوتر دلچند صفحه خوندم اعصابم خورد شددختره فقط داشت کتک میخورد و توهین م ...

سلام عزیزم اتفاقا منم اون تاپیک رو خوندم 

برخی شبها که بیخوابی به سرم بزنه پربازدید ها رو نگاه می اندازم جالبه غالبا زنها سر زندگی های خرابشون میمونند چون پشتوانه ای برای طلاق گرفتن و بیرون‌کشیدن از اون لجنزار ندارند 

همین خانم‌کبوتر دل میگفت پول وکیل ندارم 

اینجایت که ارزش پس انداز مخفی روشن میشه.... البته که ایشالا هیچکس پس اندازشو برای ناراحتی هاش خرج نکنه اما واقعا پشتوانه داشتن خیلی مهمه

درباره باغم یه چیز بگم لال از دنیا نرم 

یادم نیست کدوم عزیزی میخواست باغ بخره شمال اما خونه شون کرجه 

فقط تجربه به من ثابت کرده اگر اطراف کرج مثل کردان یا طالقان یا شهریار و اینها بخرید بهتره بیشتر میرید هر هفته میرید 

اما چالوس چهار ساعته اوایلش جذابیت داره .... ما هم عباس اباد داشتیم اوایلش هر چهارشنبه که کار من تموم میشد بایام میومد جلو مدرسه سوار میشدیم همگی می‌رفتیم شمال بعد دیگه ماه به ماه و دیگه این اواخر داداشام فقط میرفتن اونم نهایت سالی دوبار تا اینکه فروختن 

حالا بگذریم از فامیل که میرفتن یکی زباله جا گذاشته بود یکی با زغال قلیونش فرشو سوزونده بود 

در کند لباسها رو باز کرده بودند لباس راحتی ما رو استفاده کرده بودند و .... 

باغ داشتن خیلی مشکلات داره مگر اینکه از اول به کسی رو ندین و کسی رو دعوت نکنین 

پسرخاله من سالهاست کردان باغ داره همیشه میگه خودمون دوست داریم تنها اونجا باشیم تابحال کسی نتونسته ازش کلید بگیره 

جدیت داشتن خیلی مهمه چون خونه ادم مثل کاروانسرا میشه