2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
چشم هانیه جون

من اینطوری درست میکنم:

برنج رو با دوغ وکمی پیاز داغ وسیر داغ میریزم توی قابلمه (تقریبا مثلا"یک پیمانه پلو پز برنج رو با 3یا 4تا دوغ کیسه ای) بعد مدام هم میزنم تا جوش بیاد حتما"باید تا زمان جوش دائم هم بزنی تا دوغت نبره بعد از اینکه برنج کاملا"پخت وکمی له شد سبزی آش وگوشتهای قلقلی رو بهش اضافه میکنم که توی شهرستانها یه سبزی کوهی میریزن که من اسمشم بلد نیستم ولی با سبزی آشم خوشمزه میشه .بعد که پخت نخود رو که جدا پختم بهش اضافه میکنموصبر میکنم تا جا بیفته که از نشونه های جا افتادنش اینه که برنجها له شده باشن وآشت لعاب خوبی داشته باشه.نوووووووووووووووووووووش جونتون

هانیه جون این آش اصالتا"مال ترکهاست وما هم بلد نبودیم ولی از وقتی مامانم از یکی از هنرجوهاش یاد گرفته هممون عاشقش شدیم ومن که ماهی یک بار درست میکنم البته اگر به همسر باشه باید هفته ای 2بار درست کنم ولی من زیر بار نمیرم.

اندازه هاشم چشمی میریزم هانیه جونم ولی یک پیمانه اش کلی میشه وتنها سختیش همون هم زدنشه که چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااااای سمانه کدبانووووو، هنرمنددددد. خیلی عالی، آفرین.
بگو ببینم سیر ترشی کاراملی دیگه چیه؟ کلک چیه؟ یه توضیح بده خووووب.

آشت منو کشته، خیلی خوشگله.

مرضیه تو هم که مثل همیشه هنرمند، کیک خیلی خوب شده، روش چه صاف و صوفه. آفرین.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
بچه ها من کلی سوال دارم برای فعالتر نگه داشتن این تاپیک، امیدوارم همه شرکت کنید. سوالات بسیار کاربردی و مفیده برای همه. لطفاً هر کی این تاپیک رو دنبال میکنه جواب بده. یادتون نره ها. این وسط عکس غذاهای خوشمزه هم بذارید.
خوب سوال اول:

میخوام بدونم مواد غذایی مصرفی شما چه مارکی هستند؟ چرا از این مارک استفاده میکنید، دلیلش چیه؟مثلا یکی میگه من ماکارونی فقط سمیرا استفاده میکنم، یکی میگه رب همدانیان و ...
من میخوام بدونم از نظر جمع مثلا چه ربی بهتره؟ دلیلش رو هم بگید و مثلا اگه مقایسه کردید با محصول دیگه ای اونم بگید. شاید منم امتحان کنم و ببینم عطر و طعم بهتری داره. در مورد بقیه مواد غذایی هم همینطور.
حالا برای سهولت در جوابدهی من مواد غذایی رو میگم:

1- رب گوجه
2- آبلیمو
3- سس مایونز یا انواع سس های سفید
4- سس کچاپ
5- روغن ( جامد یا مایع و مارکش )
6- روغن زیتون
7- ماکارانی و لازانیا
8- برنج
9- کلیه حبوبات ( اگه فله ای میخرید که هیچی، اگه بسته ای میخرید چه مارکی )
10- شیر
11- ماست
12- دوغ
13- مربا
14- عسل
15- قند و شکر
16- چای
17- پنیر
18- کشک
19- تن ماهی
20- انواع کنسرو

اگه خودتون چیزی یادتون میاد اضافه کنید.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
به عنوان اولین نفر خودم جواب میدم.

1- بیشتر آتا استفاده میکنم، گاهی هم یک و یک. واقعا دلیل خاصی هم نداره، همیشه آتا مصرف میکردم. ولی مثلا من شنیدم همدانیان رب خوبیه. تا حالا استفاده نکردم.
2- آبلیمو فقط یک و یک
3- مایونز معمولا مهرام استفاده میکنم. به نظرم طعمشون با هم خیلی فرقی نداره. ولی شیشه های سبز مهرام رو تا میبینم برمیدارم. عادت کردم انگار.
4- کچاپ از این خرسیا همیشه، بهروزه؟
5- روغن مایع لادن، جامد اصلا استفاده نمیکنیم. سرخ کردنی هم بهار یا نینا.
6- یا فامیلا یا اویلا
7- من فقط تک درست میکنم به نظرم بهتر از بقیه در میاد. لازانیا هم همون تک.
8- وااای برنجو نگو که دلم خونه. یه مدت که خاطره، بعد غیب شد، محسن. حالا هاشمی فریدون کنار گرفتیم. ولی هیچ کدوم رو من دوست ندارم. من برنج خورم شدید.
9- حبوبات رو برتر میگیرم. بسته ای. به نظرم از بقیه مارکا بهتره.
10- شیر کم چرب دامداران
11- ماست کم چرب دامداران
12- دوغ دامداران، جدیدا گیر دادیم به آلیس، کفیر هم میخوریم مال دامداران
13- مربا معمولا آلبالو یک و یک
14- عسل نظری ندارم. فکر کنم شکلی. یادم نیست مارکش.
15- قند و شکر بسته ای میخرم هر چی بود. فقط قندش حبه نباشه.
16- چای دو غزال، الان داریم احمد میخوریم. گلستانم داریم. هههه. زیاد چای شناس نیستم چون چای خور نیستم.
17- پنیر سفید آمل کاله ، اگه پنیر خوشمزه میشناسین پیشنهاد بدیـــن.
18- کشک هم هر چی باشه.
19- تن ماهی معمولا شیلانه
20- کنسرو دلپذیر یا بهروز.
- رب گوجه...... فرق نمی کنه
2- آبلیمو.... فقط از اینها که جلوی خودت آبشو میگیره و بهت میده. آماده اصلا نمیگریم
3- سس مایونز یا انواع سس های سفید...... فرق نمی کنه
4- سس کچاپ....... فقط دلپذیر . این خرسی ها طعمش شیرینه
5- روغن ( جامد یا مایع و مارکش )....... فرق نمیکنه. معمولا لادن. جامد هم اصلا نمیگیریم
6- روغن زیتون...... فرق نمی کنه
7- ماکارانی و لازانیا....ماکارونی زر ماکارون. البته برای تنوع شکل مارک های دیگه بیشتر مانا هم میگیرم. لازانیا بشتر ایران مانا
8- برنج... خاطره
9- کلیه حبوبات ( اگه فله ای میخرید که هیچی، اگه بسته ای میخرید چه مارکی ). فرق نمیکنه. بیشتر برتر
10- شیر.... پرچرب دامداران
11- ماست.... پرچرب دامداران
12- دوغ.... سارا
13- مربا.............نمیگیریم
14- عسل.......فرق نمیکنه
15- قند و شکر.......... فرق نمیکنه
16- چای ............اول دوغزال. یه سری دبش. ولی طعم دو غزال یه چیز دیگه اس
17- پنیر... فرق نمیکنه
18- کشک......... از این شیر فله فروشی سه راه نشاط
19- تن ماهی...........نمیگیریم
20- انواع کنسرو..........نمیگیریم
تو خونه ما خرید مواد اولیه همیشه کارتنی هست. جلوشون می نویسم.

1- رب گوجه. کارتنی . آتا. به نظرم از بقیه رب ها بهتره.
2- آبلیمو. هر سال شهریور خودم آب لیمو میگیرم تا سال دیگه. هر وقت هم که لیمو سنگی بیاد از لیمو تازه استفاده می کنیم. مال بیرون که آبلیمو نیست جوهر نمکه!
3- سس مایونز یا انواع سس های سفید:نمی خوریم. گاهی برای آروین میگیریم فقط. فرانسوی دلپذیر
4- سس کچاپ: مهرام تند یا واسه آروین خرسی مهرام
5- روغن ( جامد یا مایع و مارکش ): کارتنی. جامد که مصرف نداریم مایع هم کانولا لادن
6- روغن زیتون: گالنی( 5 لیتر). از این ها که تو ظرف های فلزی یه لیتریش هم هست. ایتالیاییه.
7- ماکارانی و لازانیا: کارتنی. زر یا تک فرقی نمیکنه
8- برنج: ایرانی. یه نفر واسه کل فامیلمون از شمال میاره. سالیانه میخریم همیشه.کیسه ای برکت نداره به نظرم.
9- کلیه حبوبات : اگه بسته ای بخرم برتر. بیشتر فله ای از بازار می خریم.
10- شیر: کارتنی. فقط پگاه پاکتی
11- ماست: از یه ماست بندی تو کرج می خره مهربان همسر. در غیر اینصورت پگاه
12- دوغ: پگاه(کلا لبنیات فقط پگاه وایتکس نداره!)
13- مربا: نمی خوریم. ولی اروم آدا رو به شدت توصیه می کنم مخصوصا آلبالوش.
14- عسل: مهربان همسر از ارومیه میخره .
15- قند و شکر: کارتنی ( فله ای) از بازار
16- چای: ارل گری یا احمد (هر دو سال یه بسته!)
17- پنیر: تنوعش زیاده همه چی. کاله پگاه روزانه. ما پنیر خورمون ملسه!
18- کشک: سمیه
19- تن ماهی: کارتنی. تحفه
20- انواع کنسرو: کدومش؟ ذرت و نخود فرنگی هر چی بود. آناناس هم خارجکی.
من همینم که میبینی!
شیرین جون عاشق این خلاقیتتم. خیلی موضوع جالبیه. فقط جهت اطلاع اون دوستانی که نمیدونن و ممکنه براشون سوال بشه میگم که ما چند وقته خونه مامانم اینا زندگی میکنیم..

1- رب گوجه فک کنم بیشتر از ده ساله همدانیان مصرف میکنیم. مامانم هر سال زحمتشو برای همه ی فامیل میکشه از پخش عمده میخره برای مصرف یک سال. البته امسال قسمت نشد بره بخره.
2- آبلیمو فقط تازه یاخونگی (وقتی هم فصلش نباشه سرکه وردا یا خونگی ؛ آبغوره یا آبنارنج خونگی)- درضمن کارشناسای صنایع غذایی میگن این بازاریا آب کاهن که زرد رنگه با جوهرنمک!!!
3- سس مایونز یا انواع سس های سفید مهرام دیگه عادتمونه هیچ فرقی هم نداره- اما اینجا یعنی خونه مامانم فقط خونگی!
4- سس کچاپ مهرام هر مدلیش خوب بوده البته مصرفمون کمه.
5- روغن ( جامد یا مایع و مارکش ) بهار - نیمه جامد لادن هم همیشه دارم واسه روز مبادا.
6- روغن زیتون سبزدشت یا خارجی هرمارکی که باشه- یادش بخیر قدیما همسایه مون از رودبار می اورد تو بطری های 1/5 لیتری خیلی بهتر بود.
7- ماکارانی و لازانیا فقط تک. انگار رادست تره. چند باری هم مک گرفتم ظریفتره ولی شکلی فقط تک میگیرم.
8- برنج - ما هم که شمالی!!! برنج طارم محلی فقط من عاشق پلو کته خوشبو هستم.. البته با کره!
9- کلیه حبوبات رو فله میخریم. بسته بندیا رو یکی دوبار مجبور شدم برتر خریدم به نظرم خیلی گرونتر از فله بودن.
10- شیر قدیما دامداران و پاژن پرچرب برای مایا کم چرب برای خودم. الان 8 ماهه از لبنیاتی محل فله میخریم پرچرب پلاس!
11- ماست قدیما کاله سون یا خودم درست میکردم- خونه مامانم همیشه خونگی ازهمون شیر پرچربه!
12- دوغ به ندرت آلیس - ما یه قارچ خونگی 17 ساله داریم که تو شیر زندگی میکنه و شیرو تبدیل به دوغ میکنه.
13- مربا خونگی فقط
14- عسل اگه بتونیم از شهمیرزاد دکتر نمیدونم چی چی ! اگه نه هم هر مارکی بشه فرقی نمیکنه
15- قند و شکر فرقی نمیکنه فقط قندش حبه نباشه
16- چای فله - مصرفمون خیلی زیاده - مخلوطی که خود چای فروش درست میکنه- دارجیلینگ، سیلان و .. البته ما مصرف قهوه و نسکافه هم زیاد داریم اونم فله میخریم از نوع باروتی کلاسیک
17- پنیر صباح، پگاه، کاله و تبریز تو قوطی حلبی کوچیک!اسمشو نمیدونم. من به شخصه پنیرخورم و فله ای هم زیاد میگیرم.
18- کشک سمیه- بامامانم تفاهم نداریم اون بعضی وقتا چیزای دیگه هم میگیره!!
19- تن ماهی شیلانه- گاهی پیش میاد چیزای دیگه هم میگیریم اما راضی نیستیم.
20- انواع کنسرو نمیخریم.
21- کره من شکلی دوس دارم صنایع تهران هم میخریم. محلی هم میخریم داغ میکنیم برای تو غذا و نیمرو مصرف میکنیم.
22- من آب میوه هم میخرم فقط پاکبان
سعیده و ماری و ملی ممنون از جواباتون. کلیییییییی استفاده کردم.
مثلا من به این نتیجه رسیدم که آبلیمو دیگه نخرم. ترسیدم بابا جوهرنمک؟

ملی شمالی برنج خوب اگه بخوام از اینجا بگیرم چی بگیرم؟ عطری میخوام من دیووونه ی عطر برنجم. میتونم صبح تا شب فقط برنج خالی بخورم. حالام که رژیمم مجبورم کم بخورم میگم حداقل یه چیز خوب بخورم.

ملی جریان این قارچ 17 ساله چیه چه جالب.
سلام من خواننده خاموش بودم
1/رب فقط آتا
2/آبلیمو شهریورهرسال خودم آبگیری شده میگیرم ازلیموی تازه برای امسال وسال اینده
3/سس مایونز مهرام
4/سس کچاپ دلپذیر
5/روغن فقط نینا ؛ سرخ کردنی بهار
6/ماکارانی ولازانیا فقط مانا
7/برنج هاشمی
8/حبوبات فقط بسته ای
9/شیر دامداران
10/ماست فقط سون 7
11/دوغ آلیس
12/مربا فقط خودم درست میکنم البالو هویج سیب
13/پنیر فقط لبنه ازمحصولات کاله
14/قندوشکر بسته ای
15/چای فله قلم
16/کنسرومصرف نمیکنیم
17/ابمیوه فقط سن ایچ
18/کره فقط شکلی
شیرین جان من طارم رو پیشنهاد میکنم. ولی انواعش خیلی زیاده باید یه کم نمونه ببری بپزی بعد بیای زیاد بخری ما اینطوری میخریم همیشه. تو محله ها باید ببینی کجا برنج فله میفروشن که بتونی این روش رو بکار ببری. از خود فروشنده هم میتونی کمک بگیری. بسته به نوعش عطرش کم و زیاده. امسال کیلویی 3800 تومن بود برنج! من پارسال 1800 خریده بودم.
این قارچه هم یه مدل از اون قدیمیاس که گفته بودن برای انواع مشکلات معده خوبه. یکی از انگلیس برای مامانم اورده بود. هر چن وقت یه بار تقسیم میشد که الان نمیشه. تو یه تنظیف ( ؟) هست که گم نشه و میزاریمش تو ظرف شیر و تو یه کابینت در بسته و بسته به مقدار شیری که میریزیم زمان میبره تا شیر رو به یه ماست ترش و تیز تبدیل کنه. بعد ما بهش نمک و عرق نعنا و اب اضافه میکنیم میشه دوغ. معده درد مون هم دیگه کامل خوب شده. مامانم عین بچه ازش مراقبت میکنه.
در مورد برنج ایرانی من نمیدونم. هر موقع مامانم اینا میگیرن. ما هم 20 کیلویی باهاشون میگیریم. ولی اینکه خودمون بگیریم نشده. چون اصلا نمیشه بهشون اطمینان کرد.

راستی کره هم بیشتر شکلی میگیریم. یا پاک.

راستی دوستانی که کارتنی میگیرن مغازه خاصی مد نظرشونه؟

مثلا ما یه سری از شاد آباد روغن گرفتیم 1 کارتن روش 2800 بود. کارتنی 2700 افتاد که همچین ارزش هم نداشت.
ولی یه سری رب گرفتیم کارتنی که روش 1950 بود. دونه ای برامون 1450 افتاد. خوب اینطوری به صرفه بود.

شیرین جون ممنون از ابتکارت

منم از آبلیمو ترسیدماااااااااا

ولی من به این نتیجه رسیدم که تا حالا به خریدام هیچ وقت به این ظرافت فکر نمی کنم
فقط من لیستما می نویسم بهم بخندین ایشالا .... بشین

1- رب گوجه ................. بیشتر مامانم برام می گیره اتکا ولی شنیدم آتا هم خوبه
2- آبلیمو ..................... گاهی یه مغازه تو امام حسینه از این آبلیمو تازه ها داره ولی الان دو سه ساله یک و یک می خرم
3- سس مایونز یا انواع سس های سفید ..............همه مارکی به نطرم بد نیست به غیر از بهروز که وحشتناک بوی روعن بد میده
4- سس کچاپ ..................... هر جی سوپر محل داشته باشه بیشتر دلپذیر داره
5- روغن ( جامد یا مایع و مارکش ) ..................... اونم یا مامانم از اتکا می خره یا هر چی سوپر محل داشته باشه
6- روغن زیتون ............ اتکا(بازم مامانم هههه)
7- ماکارانی و لازانیا ............ماکارونی زر (به نطرم از همه ماکارونی ها خوشمزه تره) ولی لازانیا تک
8- برنج .................... از شمال یکی از فامیلا می خره ما هم از اون می خریم
9- کلیه حبوبات ( اگه فله ای میخرید که هیچی، اگه بسته ای میخرید چه مارکی ) ............ اتکا (یا هرچی سوپر محل داشت)
10- شیر..............
11- ماست ...........
12- دوغ ............... هر چی سوپر محل داشت ولی شنیدم کفیر به همون شیوه ی ملی اینا درست می شه با قارج تو شیر
13- مربا .............. هههه مامانم می درسته
14- عسل............... یه نوع عسله که تو میوه تره بار محلمون داره
15- قند و شکر ........... قند هنور از تو جهیزیه ام است البته حبه ایی الان گاهی پودرش می کنم برا تو کیکام ، شکرم مادشوهر مهربان میده
16- چای .................... ما از اول زندگیمون تا الان دو بار فقط چایی خریدیم اونم محمود
17- پنیر ...................... سوپر محل هر جی داشت
18- کشک .............. کشک کاله دوست دارم ولی الان یه ساله امیر یه کشک سمیه گنده خریده لامصب تموم نمیشه که
19- تن ماهی................ سوپر محل هر چی داشت
20- انواع کنسرو ............سوپر محل هر چی داشت

نتیچه گیریه اخلاقی اینه که با مامانتون همسایه بشین بد نمی بینین هههههههههه
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744