2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
راستی اینم برش خورده ی کیکم یادم رفت عکسشو بزارم

آپلود سنتر عکس رایگان

کیکم تیرامیسوه من لیدی فینگرو تو قالب عین کیک درست کردم و برشم نزدم

به نظرم لیدی فینگر برا کیک های تولد خیلی خوبه
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

- رب گوجه:آتا به دلیل رنگ وطعم وطعم والبته کمتر بودن مواد غلیظ کننده نسبت به مارکهای دیگه

2- آبلیمو:فقط از اینایی که ابشو میگیرن میخرم

3- سس مایونز یا انواع سس های سفید:دلپذیر

4- سس کچاپ:دلپذیر

5- روغن ( جامد یا مایع و مارکش ):جامد نمیخرم ومایع وسرخ کردنی لادن وبهار

6- روغن زیتون:محلی از شمال میخریم

7- ماکارانی و لازانیا:فقط تک ماکارون

8- برنج:هاشمی

9- کلیه حبوبات ( اگه فله ای میخرید که هیچی، اگه بسته ای میخرید چه مارکی )

10- شیر:کاله یا میهن یا چوپان 3درصد چربی

11- ماست:از لبنیاتی محل یا پگاه

12- دوغ:فقط وفقط آلیس

13- مربا:نمیدونم خیلییییییییییییی کم میخرم

14- عسل:از واوان هههههههههه(یه مغازه توی واوانه هزار مدل عسل داره وهمه اصل)

15- قند و شکر:مهم نیست برام مارکش ومصرفمونم خیلییییییییییی کمه

16- چای:یه مدل چایی از سوپریمون میخریم کیلویی 30تومن اسمشو نمیدونم

17- پنیر:لیقوان

18- کشک:باز از سوپریمون عالیههههههههههه

19- تن ماهی:شیلانه

20- انواع کنسرو
اهالی محترم تاپیک آشپزی

با خبر شدیم که این هفته هفته ی کیک پزی و شیرینی پزی هست. ( بریتانیا ) در بلاد کفر چه مناسباتی هست و چه دلخوشیهایی.

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
به همین مناسبت هر کی این هفته تونست یه کیک خوشمزه درست کنه، عکسشو بذاره همه حالشو ببرن.

راستی مرسی از جواباتون. همچنان ادامه بدید. من که خیلی استفاده کردم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
سیر ترشی کاراملی:

(سیر ترشی20 روزه)

مواد لازم:

سیر بوتهای 2 کیلو
آب به میزان لازم
شکر 500 گرم
سرکه انگور قرمز یک و نیم لیتر
نمک 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا سیرهای بوتهای را بشویید. قابلمهای را پر از آب کنید و بگذارید تا کاملاً بجوشد. سیرهای تمیز شده را یک جا داخل آبجوش بریزید و 10 دقیقه بجوشانید. بعد سیرها را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید. سپس سیرها را دانهدانه کنید و روی پارچه خشک بچینید و بعد از دو ساعت در ظرف مخصوص ترشی بریزید. شکر را کاراملی کنید؛ به این صورت که شکر را داخل قابلمه بریزید و با شعله خیلی کم حرارت دهید تا طلایی شود. دقت کنید که شکر بیش از حد قهوهای نشود تا بسوزد و تلخ شود.بعد از کارامل کردن شکر، سرکه و نمک را اضافه کنید و بگذارید مخلوط با شعله کم بجوشد. کارامل که کاملاً در سرکه حل شد، آن را داغ داغ روی سیرها بریزید و در ظرف را ببندید. بعد از 20 روز ترشی آماده است.
توسط : پوراندخت نمیرانیان ازسایت هنر آشپزی

سیر ترشی فوری:

سیر ترشی 7ساله رو40روزه درست کنیم:

مواد لازم :
سیر حبه ای، سرکه بالزامیک،
سرکه های شیرین از قبیل سرکه خرما یا سرکه انجیر
نمک
کمی سویا سس (اسلحه سری )
کمی عسل یا خرما اگه سرکه شیرین ندارید

برای زودتر رسیدن ترشی من سیر رو در آب نمک ده تا پانزده دقیقه جوشاندم

این کار سیر رو نرم می کنه و زودتر می رسه

ترشی سیر مسن سیاه می شه! ما این اثر رو با سرکه بالزامیک شبیه سازی می کنیم. ترشی سیر مسن شیرین می شه! ما این کار رو با سرکه های شیرین شبیه سازی می کنیم. نصف بالزامیک، نصف سرکه خرما. ترشی سیر مسن تخمیر می شه! ما با افزودن کمی سویا سس این اثر رو شبیه سازی می کنیم و باکتری لازم رو به محیط وارد می کنیم

این ترشی چهل روز در ظرف در بسته می مونه و می رسه. اگر مهمان شما کمی یول باشه می شه اون رو به عنوان ترشی هفت سال قالبش کرد. اگر طرف کمتر یول بود، سه سال رو خالی ببندید به مسولیت من

سیر ترشی کلک(اسمشو نمیدونم چیه من بهش میگم کلک واز مادر شوهرم یاد گرفتم)
سیرها رو تمیز کردم وبوته ای چیدم توی شیشه بعد سرکه قرمز رو با 3قاشق غذاخوری شیره خرما وکمی نمک مخلوط کردم وریختم روش که سارا(خواهرم) میگفت یه جا خونده که باید سرکه وشیره رو میجوشوندم وتا ولرم بوده میریختم روی سیرها.
سمانه مرسی .. منم مشابه اینا رو البته بدون داشتن رسپی به این دقیقی دیده بودم مامانم درست کرده بوده.
فقط از شکر سرخ استفاده میکرده و سرکه و سیر که بعد از یه سال یا کمتر مثل سیر ترشی 7 ساله میشده. شکر سرخ یا نیشکر هم رنگشو تیره میکنه.
ولی اونکه سرکه رو با شکر کاراملایز بجوشونیم خیلی باحال بود اما فک کنم بوی سرکه جوشیده خونه رو برداره.
الان یادم اومد مامانم ترشی بادمجون اینطوری درست میکرد. بادمجون تیکه شده رو با سرکه میپخت بعد با سبزی و نمک و فلفل سبز تند میزاشت تو ظرف تا مثلا برسه! بعد از چند روز ترشی بادمجونش عالی آماده بود.
من مثل شما با سلیقه نیستم ولی دستپختم بد نیست با این وروجکم به زور یه شام یا نهار آماده میکنم دیگه به مرحله ی تزیین و این حرفا نمیرسه
اینام عکسه چندتا خورشته که چندتاشم بعده نوشه جان شدن گرفتم

خورش انار که عاششششقشم ترش شیرین یا ملس هر جور که دلتون بخاد

اینم خورش آلو بوده که آلوهاش له شده و چون همسری میخاسته بخوره فرصته تمیز کردن لبه هاشم نداشتم شرمنده

اینم گوشت تیکه ای توش بوده مه خورده شده اسمشم همین چیزاییه که میبینید

مالی جان توروخدا تعارف نکنید بفرمایید نوش جان کنید ...

خودم دوست ندارم سرخ کنم اگرم بکنم با شعله ی ملایم و کمی سرخ بشه ولی همونطور که گفتید با این وروجک درصد سرخ کردنام رفته بالا چون نمیرسم زود بهش سر بزنم و برم دنباله بچه رفته تاااااااا .... سوختن