2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 708117 بازدید | 203997 پست
اوخ سلام دخترممممبوس بهت من که دارم میمیرم تو چطوری؟

دورت بگردمممم بلا بدور

سرماخوردی؟

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

پاتر هدی عسل؟ من چقدر اسنیپ رو نفرین کردم وقتی پروفسور دامبلدور رو کشت چقدر قضاوتش کردم... ولی دمش گ ...

به شدت اره

خب همینجوری از قصد داستان نوشته شده بود

که ما بیایم اسنیپ رو فحش بدیم

هردفعه سر مرگ اسنیپ عر میزنم

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥲😘😘دورهمی خرید اینور اونور رفتنرقصیدن همه اشو انجام دادممن نیاز به دکترم دارم🥴😂 متاسفانه رفته س ...

اوووو نکنه خبریههههه عسلی🤭😂

راستی من نمیدونم کدوماتون سینگلین کی رله کی سینگله

تو سینی عسل؟

البته خودمو اول بگم که سینگل به گورم🤣

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

فدای محبتت مهربونهمچنییین🥺🫂

بمونی

🫂

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

قربونت بد نیستم تو خوبی پیشی؟

خوب شی🥲🫂

خوبم 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

اوووو نکنه خبریههههه عسلی🤭😂راستی من نمیدونم کدوماتون سینگلین کی رله کی سینگلهتو سینی عسل؟البته خود ...

چی چه خبری

وات دفاک نههههه دکترم روانپزشکم منظورمهههه باید برم پیشش داروهامو عوض کنه

من دوست پسر دارم میتونی بهش بگی نامزد البته 😅

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

همچنین نفس🫂

🥲🎀

چی چه خبریوات دفاک نههههه دکترم روانپزشکم منظورمهههه باید برم پیشش داروهامو عوض کنهمن دوست پسر دارم ...

ای جااان دلوم، پس نامزدی عسلی😍

پایداریتووون💃🙏

فک کردم میگی نامزدم دکترمه رفته سفر و دلت هواشو کرده🤦‍♀️😂

مرسییبمونی زیبا

توهم🎀

ای جااان دلوم، پس نامزدی عسلی😍پایداریتووون💃🙏فک کردم میگی نامزدم دکترمه رفته سفر و دلت هواشو کرده� ...

تقریبا:/🥴😂هنوز بله ای ندادم برای ازدواج ولی همه فک و فامیلا خبر دارن😂

مرسی عزیزدلم 

وای خدانکشت خندم گرفت جدی 😂😂

اینقدر ذلیل نیستم 🥹😂

توهم🎀

پاپیون که میزاری 

یاد پرنسس های چهار پنج ساله با لباس صورتی پفی میوفتم

تقریبا:/🥴😂هنوز بله ای ندادم برای ازدواج ولی همه فک و فامیلا خبر دارن😂مرسی عزیزدلم وای خدانکشت خند ...

ای جووونم😍 ایشالا خوشبخت باشی بانو

گمشووو ذلیل چیه نگی اینجوری میزنمتا😐😂