2777
2789

آزمون استخدامی هیچ پارتی ای نداره 

من زیاد دوستام رو دیدم که با استخدامی رفتن سر کار

ممکنه مثلا توو مصاحبه ی ذره اپرای به دردت بخوره مثلا یکی از دوستام فامیلای مادریش کله گنده های شهر بودن و تونستن توو تعهد نامه و توصی نامه و اینا به دردش بخورن اما اینطوری نیست که همه چی پارتی بازی باشه

اتفاقا بی پارتی ترین راه برای سرکار دولتی بودن. همین آزمون ها ست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمون استخدامی هیچ پارتی ای نداره من زیاد دوستام رو دیدم که با استخدامی رفتن سر کارممکنه مثلا توو مص ...

توی آزمون استخدامی که بانک ها برگزار میکنن چه پوئن های مثبت باید داشته باشیم تا قبولمون کنن؟

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

نمیدونم 

من تا حالا استخدامی شرکت نکردم 

منتهی مهم ترینش همون آزمون هست که قبول بشی 

برای بچه های ای تی میدونم هرچی به نرم افزار و اینا ممسلط تر باشی، شانس مصاحبه ت بیشتره 

نمیدونم من تا حالا استخدامی شرکت نکردم منتهی مهم ترینش همون آزمون هست که قبول بشی برای بچه های ای تی ...

آخه من گوگل کردم سوال تاپیکمو چند تا تاپیک تو همین نی نی سایت اومد که حتما باید پارتی داشته باشی و اینا سر همون گفتم اینجا بپرسم

آخه من گوگل کردم سوال تاپیکمو چند تا تاپیک تو همین نی نی سایت اومد که حتما باید پارتی داشته باشی و ا ...

نه بابا، هر کی آزمونی قبلو نمیشه میگه پارتی بازی بود 

ی دوستی دارم هر سال کنکور میده پزشکی قبول بشه، هر سال قبول نمیشه بعد میگه پارتی بازی بود سوالا از قبل لو رفته بود 

من ی عالمه دوست و آشنا میشناسم که بدون ذره ای پارتی قبول شدن اما حساااابی باید بخونی

نه بابا، هر کی آزمونی قبلو نمیشه میگه پارتی بازی بود ی دوستی دارم هر سال کنکور میده پزشکی قبول بشه، ...

جدی؟در حد کنکور باید برای آزمون استخدامی بانک ها بخونی مثلا؟