2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707167 بازدید | 203782 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله و زدم😔😂 عیش🥲💔📿

آها خب من باید میدونستم

نمیخواستم با غریبه حرف بزنم😔

الان که خودتی اون چیزو بگو

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

چیشد الان؟چرا عوض کردی

رفتم گزارش بزنم دیگ رو همین موندم😭

الان ترکش میکنم، ندوووس😭

دوباره توی جلد ساکتش فرو رفت،حرفی برای گفتن نداشت...درواقع اینقدر حرف داشت که نمیتونست چیزی بگه..

ازت سواستفاده ابزاری کردم شرمندهولی شایعه رو خوب اومدی🤣

کجاست انسانیت ؟

همین طور که هیونلیکس شیپری همسر هوانگ کیوی هم هستی :

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

آها خب من باید میدونستمنمیخواستم با غریبه حرف بزنم😔الان که خودتی اون چیزو بگو

عه؟ متعد هستین؟😔

چیز چیه؟

دوباره توی جلد ساکتش فرو رفت،حرفی برای گفتن نداشت...درواقع اینقدر حرف داشت که نمیتونست چیزی بگه..

رفتم گزارش بزنم دیگ رو همین موندم😭الان ترکش میکنم، ندوووس😭

چه پروفایل هاتی😢

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

رفتم گزارش بزنم دیگ رو همین موندم😭الان ترکش میکنم، ندوووس😭

ولی پروفش خیلی خوبه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

کجاست انسانیت ؟همین طور که هیونلیکس شیپری همسر هوانگ کیوی هم هستی :

شرمنده باید یجوری زندگیم رو حفظ میکردم😔😂

هیونلیکس شیپری که بایسش هوانگه؟!تو منی یا من توام!!!